Takıma yapılan transferler ile kadroyu güçlendiren kulüp ligde kalmak için mücadelesini sürdürecek.

İlk idman sonrası açıklamalarda bulunan antrenör Yasin Kara, takımın durumundan bahsederek, “Geçen yıl üçüncü Lig’de mücadele ettik bu yılda Allahın izniyle ikinci Lig’de mücadele edeceğiz Hazırlık çalışmalarına dün itibari ile başladık. Artvin merkezde bir kulüp takımı olmadığını öğrendikten sonra burada bir kulüp takım olmasını düşündük. Sağ olsun müdürlerimiz ve Artvin Spor bu işe sahip çıkarak bize destek oldular. Ellerini taşın altına sokup gerekli desteği verdiler. Yeni bir takımız iyi bir takımız iyi bir kadro oluşturduk. İnşallah güzel sonuçlar almayı hedefliyoruz.” dedi.

vvoleybol ağ23

Takımın öncelikli hedefinin ligde kalmak olduğunu aktaran Kara, “Kamp sürecimiz yaklaşık bir ay olacak. Sonrasında hazırlık maçlarımız başlayacak oyun plan üzerine çalışmalar yapacağız. Şu an fiziksel gelişim için antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Sporcularımıza kondisyon yüklüyoruz. İlk hedefimiz Ligde kalıcı olmak biz ilk beş hedefliyoruz. Sporculara söylediğimiz hedefimiz ligde şampiyon olmak ama gerçekçi hedefimiz ise Lig’de kalıcı olmak İlk beşin içerisinde yer almak Biz elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

kadın voleybol ağ23 (1)

Trabzonsporlu futbolcuların bıraktığı not kafeterya işletmecisini duygulandırdı Trabzonsporlu futbolcuların bıraktığı not kafeterya işletmecisini duygulandırdı

Takımın kurulmasındaki amaçlardan birinin genç kızlara örnek olmak olduğunu söyleyen kulübün yönetim kurulu üyesi Hakan Ermiş ise açıklamasında şunları söyledi: “Bizim burada çıkış noktamız Artvinli geçimlerimize kızlarımıza biraz daha örnek olacak, oyuncuları getirmek. Takımı bir araya getirdik farklı yerlerden farklı transferler yaptık. Bizim asıl amacımız sahada güzel bir oyun sergilemek. Hem de Artvin’in gençlerine kız çocuklarına örnek bir takım oluşturmak. Bu arkadaşları rol model olarak görüp, kendilerini onların pozisyonlarına getirmeleri için çalışmalarını artırmalarını istiyoruz. Hali hazırda 170 çocuk eğitimi vermekteyiz voleybol anlamında. Bunu ilerletmek için çok çalışıyoruz. Yoğun çalışıyoruz ama yine de her şeye rağmen çok mutluyuz.”

Haber: Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası