12.Sınıf öğrencilerinin kariyer planlamaları için, Ardanuç İskender Paşa Çok Programlı Anadolu Lisesinde Kariyer Danışmanlık Eğitimi Verildi
Kariyer Danışmanlığı Kapsamında Ziraat Mühendisi Fuat Salan Ardanuç İskender Paşa Çok Programlı Anadolu Lisesinde Eğitim Verdi.
Okul Müdürü Hakan Şahin ve Okul Rehber Öğretmeni Melek Demirci’nin girişimleri ve planlamasıyla 12. Sınıf öğrencilerinin kariyer planlamaları arasında yer alan meslek hakkında ilçe ve ya ildeki çeşitli meslek gruplarından' 'Kariyer Danışmanlığı' ' programı çerçevesinde eğitim verildi.
Ardanuç İskender paşa Çok programlı Anadolu lisesi Okul müdürü Hakan Şahin yaptığı açıklamada; ”Bugün okulumuzda misafir ettiğimiz İlçemiz Esnaflarından Ziraat Mühendisi Fuat Salan, Ziraat Mühendisliği hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Öğrencilerimizin Ziraat Mühendisliği hakkında merak ettikleri soruları cevaplandırarak verimli bir sohbet gerçekleştirdi. Kendisini okulumuzda ağırladığımız ve öğrencilerimize sunduğu bilgiler için kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. ”ifadelerine yer verdi.
Gülay Başar

Esnaf ziyaretlerine devam ediyor Esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Editör: Haber Merkezi