Meriç Burçin Özer, Hopa’nın kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümünü kutladı.
HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, 14 Mart 1918 günü işgalden kurtarılan Hopa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104.yılı dolayısıyla mesaj yayınladı.
Hopa’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 104.yılını kutlamanın mutluluğunu ve haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. 104 yıl önce bu günlerde, Vatanımızın dört bir yanında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde kurtuluş destanının yazıldığı İstiklâl Harbinde, Hopa’mızda vatan topraklarına katılarak önemli bir adım atılmıştır.
14 Mart 1918 günü işgalden kurtarılan Hopa’mız, özgürlüğün verdiği güçle yeniden ayağa kalkarak, O günden bu güne uzanan süreçte halkımızın gayretleriyle, Bölgemizin ve Ülkemizin önemli İlçelerinden birisi olmuştur.
Bu duygularla; düşman işgaline karşı kadını erkeği, yaşlısı ve genciyle çok zor şartlarda büyük bir kahramanlık destanı yazarak, kutsal vatan topraklarımızın bağımsızlığı için kahramanca mücadele eden; başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları, tüm Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyor, Hopa’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümünü kutluyor, Hopalı hemşehrilerime en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Salonu Yine Doldurdu Salonu Yine Doldurdu

Editör: Haber Merkezi