İlk Meclis Toplantısı İlk Meclis Toplantısı


Hopa Anadolu İmam Hatip Lisesinde Mesleki Eğitim ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda meslek liseleri ve halk eğitimi merkezi müdürlüklerinin Artvin’de yaptığı başarılı çalışmalara yer verildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar başkanlığında Hopa Anadolu İmam Hatip Lisesinde; Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çok Programlı Anadolu Lisesi, Mesleki Eğitim Merkezi ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlerinin katılımı ile Mesleki Eğitim ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
Mesleki Teknik Eğitim ve Yaygın Eğitim faaliyetlerinin ülkemizin üretimi ve ekonomisine olan katkısını değerlendiren Acar, meslek liseleri ve halk eğitimi merkezi müdürlüklerinin ilimizde yaptığı başarılı çalışmalardan bahsetti. Bu hususta meslek liselerinde öğrenci sayısının ve halk eğitimi kurslarına katılan kursiyer sayısının arttırılmasının da önemli olduğunun altını çizdi. Gençlerin beceri ve donanım kazanması, gençlerimiz mezun olduktan sonra iş olanaklarının artması ve üretimde, ülke ekonomisinde gençlerin aktif olması için Mesleki Eğitim ve Hayat Boyu Eğitimin güçlendirilmeye devam edileceğini ifade etti.
Toplantıda İl Müdürü Acar'a; Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın, İl Şube Müdürleri Recep Kaya ve Ahmet Bürlükkara, Hopa İlçe Şube Müdürleri eşlik ettiler.

Editör: Haber Merkezi