Turnuvaya Trabzonspor Borçka Futbol Okulu 16 sporcu ile katılırken, bunun yanı sıra Trabzonspor Futbol Akademisi, KKTC karması ve 32 Trabzonspor Futbol Okulu’nun katılımıyla düzenlenen yaz kampı, ödül töreni ile son buldu.

Törende plaketini Trabzonspor Kulübü 2.Başkanı Zeyyat Kafkas’tan alan Trabzonspor Borçka Futbol Okulu Kurucusu ve Sahibi Osman Genç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Turnuvanın önemi bizler için son derece yüksek seviyedir. Biz futbol okulu olarak yıl boyunca bu turnuvaya hazırlandık. Turnuva formasında herhangi bir sıralama, puan tablosu veya şampiyonluk gibi bir durum söz konusu değildir. Burada ki hedef; Türkiye’de ki var olan Trabzonspor Futbol Okulları arasından yetenekli oyuncuları keşfetmek. Turnuvanın bizler için ise son derece yararlı ve kazanımları fazla olduğunu çok net söyleyebilirim. Bizler için amacına ulaşan bir turnuva oldu ve hedef belirlediğimiz oyuncularımız artık Trabzonspor Scout listelerinde ki yerlerini aldılar. Bundan sonra ki süreç ise yine kulübümüzle yapacağımız istişareler ile devam edecek olup nihayi hedefe ulaşma noktasında ise inşallah çok güzel haberleri de herkesle paylaşacağız.”

Trabzonspor Özkan Sümer Futbol Akademisi’nde düzenlenen törene Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, KKTC Trabzon Konsolosu Erek Çağatay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Futbol Okulları Koordinatörü Necati Özçağlayan, antrenörler ve sporcular katıldı.

 Trabzonspor Futbol Akademisi’nin yanı sıra Sultangazi, Gümüşhane, Gaziantep, Bursa, İzmir, Samandıra, Görele, Ümraniye, Yakuplu, Düzce, Oltu, Kelkit, Sultanbeyli, Fatsa, Kıbrıs, Mersin, Çekmeköy ve Çavuşbaşı Futbol Okulları’nın da yer aldığı yaz kampı, 281 oyuncu ve 41 antrenörün katılımıyla gerçekleştirildi.

Haber: Çiğdem ARSLAN

Trabzonsporlu futbolcuların bıraktığı not kafeterya işletmecisini duygulandırdı Trabzonsporlu futbolcuların bıraktığı not kafeterya işletmecisini duygulandırdı

Editör: Editör Masası