2018 yılında Trabzonspor Borçka Futbol Okulu'nu kuran Osman Genç, hazırlık maçları ve yaparak olduğu çeşitli etkinlikler ile sporculara yeni kapılar açmayı hedefledi. Osman Genç, futbol okulunun 14 transfer ile Artvin genelinde önemli bir başarıya sahip olduğunu belirtirken amaçlarının çocukların hayallerine dokunmak olduğunu aktardı.

Osman Genç, dünyada en değerli varlıkların çocuklar olduğunu belirtti. Genç, sporcuları güzel günlere hazırlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam etiklerini söyleyerek yetenekli genç sporcuları hayallerine kavuşturmak için kararlı olduklarını ifade ederek “Dünyamızın en değerli varlığıdır çocuk. Onların bir gülüşü, bir tebessümü dünyalara bedeldir; çocuklarımızın hayallerini süsleyebilmek, onların dünyalarına dokunabilmek ve onların penceresinden bakabilmek zor iştir biliyoruz. Ancak biz çocuklarımızın hayallerine dokunmakta ve onları hayallerine ulaştırmakta kararlıyız. Çocuklarımıza daha güzel yarınlar hazırlamak, daha güzel bir nesil yetiştirmek için çok çalışmamız gerektiği bilincindeyiz. Biz bu bilinçle yola çıktık ve geldiğimiz nokta da kocaman bir aile olmaya devam ediyoruz. Çocuklarımıza öncelikle aileyi anlatıyoruz. Anneyi, babayı, dostluğu ve arkadaşlığı ve dahası çocuklarımıza hayallerinin ne olduğu ve nasıl oraya ulaşacaklarını anlatıyoruz. Biliyoruz ki bugün hiç bir şey yapmasak yarın bir şeyler yapmak için çok geç kalmış olacağız. Bu nedenle bugün çocuklarımız için iyi şeyler yapalım, daha güzel şeyler ve çocuklarımızı hep birlikte hayallerine ulaştıralım çünkü biz bunu başarabiliriz.  Çocuklarımız için yan yana gelip biz bize olalım” dedi.

Haber:Gülşen MAKAR

A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi

Editör: Editör Masası