İYİ Parti Ardanuç İlçe Başkanı Selçuk Babacan İyi Parti Genel Merkezini Ziyaret Ederek Genel Başkan Meral Akşener’le Görüştü
İYİ parti Ardanuç ilçe başkanı Selçuk Babacan geçen hafta bir dizi ziyarette bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Babacan, Ankara ziyaretinde İyi Parti genel Merkezine giderek İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’le görüştü. Görüşmeyi gazetemize değerlendiren Selçuk Babacan ziyaretin detaylarını anlattı. Meral Akşener’in, Samimi ve sıcakkanlı insanların yaşadığı Ardanuç insanlarının özel olduğunu ve en güzelini hak ettiğini ifade ettiğini söyleyen Babacan; kentin sorunlarını içeren dosyayı Genel başkana ilettiğini belirtti.
Ardahan yolunun, Adliyenin tekrar Ardanuç’a getirilmesi, Eski lise binasının restorasyonu ve ilçede üniversite alt yapısının yapılması ve körfez ilçe olması nedeniyle yatırımların bölgeye yapılması konusunda köylünün ve çiftçinin gerekli desteği iyi parti iktidarında alacakları sözünü aldığını söyledi. Meral Akşener’in, İYİ parti ve Millet ittifakının iktidara doğru yürüdüğünü ve tüm olumsuz koşullara rağmen güzel günlerin yakın olduğunu söylediğini ifade etti. Daha sonrasında genel merkezde Koray Aydınla, Genel sekreter Uğur Poyrazla, Genel Başkan yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu’yla ve seçim işleri Başkanıyla görüşerek dosyadan birini de genel merkeze teslim ettiğini ifade etti.
İYİ parti Ardanuç ilçe başkanı Selçuk Babacan, Ankara görüşmelerinin olumlu geçtiğini ülke siyaseti ve yerel siyaseti değerlendirme fırsatı bulduğunu belirterek, ilerleyen zamanda benzer ziyaretler yaparak Ardanuç’un elini güçlendirmeye çalışacağını söyledi.
Dilek Yılmaz

Ardanuç’ta 7 Mart Coşkusu Ardanuç’ta 7 Mart Coşkusu

Editör: Haber Merkezi