Çiftçiyi İyice Bitirmeye Çalışıyor" Çiftçiyi İyice Bitirmeye Çalışıyor"


Önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis üyeliği yapan Ardanuç Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Tahsin Şentürk hayata gözlerini yumdu.
Ardanuç Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Tahsin Şentürk, yakalandığı amansız hastalıkla yaklaşık iki yıl mücadele etti. Yakalanmış olduğu amansız hastalığa Pazar günü yenik düşerek hayatını kaybetti. Ardanuç’un sevilen güler yüzlü İnsanı Tahsin Şentürk’ün ölümü ilçede ve ilimizde geriye hüzün ve göz yaşı bıraktı. Tahsin Şentürk Bir dönem öncesinde CHP Artvin İl genel meclis üyeliği yapmış vede İlçemizde suların özelleştirilmesine karşı çıkan Ardanuç Derelerin kardeşliği platformunda mücadele vermiş, aktif bir şekilde CHP’ de siyaset yapmış ve bir süredir de Ardanuç esnafına kredi alımında ciddi katkıları olmuştu.
Pazartesi saat 11:30 CHP Ardanuç ilçe Binası ve Ardanuç Esnaf kredi kefalet koperatifi binası önünde tören Yapıldı. Törene CHP Ardanuç ilçe Başkanı Mesut Aksakal, Ardanuç Esnaflar Derneği Başkanı Erdem Sarıçiçek, CHP Artvin il Başkanı Ahmet Biber,İyi Parti Ardanuç ilçe Başkanı Selçuk Babacan, Rize Bölge Esnaf sanatkarlar Birlik koperatif Başkanı Güven Aksoy, Ardanuç Belediye Başkan Vekili Okan Keser, Artvin TSO Başkanı Seçkin Kurt, İsmet Başar Gazeteleri sahibi İsmet Başar, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, çevre ilçelerden gelen cumhuriyet halk partili ilçe başkanları, çevre ilçelerden gelen Esnaf odaları Temsilcileri, Artvin ve Şavşat Halk bankası temsilcileri, Artvin Damızlık koyun Keçi yetiştiriciler Birlik Başkanı Azam Demirci, Artvin ili Damızlık Sığırcılar Birlik Başkanı Talip Işık, Ardanuç Muhtarlar dernek başkanı Elyesa Uygun, Ardanuç esnaf ve sanatkarlar kooperatif yönetim kurulu üyeleri, Ailesi ve Ardanuçlu vatandaşlar katıldı.
Törende CHP Ardanuç İlçe Başkanı Mesut Aksakal, Tahsin Başkanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ve onu asla unutmayacaklarını söyledi.
Daha sonrasında söz alan Ardanuç Esnaflar derneği Başkanı Erdem Sarıçiçek ; “Birlikte uzun süre çalıştık ve bizi bırakıp gitti onu hep özleyeceğiz.” dedi.
CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber ise, Tahsin Şentürk’ün siyasal kimliğine vurgu yaparak mücadeleci olduğunu belirterek; “ direne direne kaybetti o güler yüzlü insan, bizse onu hiçbir zaman unutmayacağız.” diye seslendi.
Konuşmalar sonrasın da Ardanuç halkının, ailesinin omuzlarında Ardanuç merkez camisine getirildi. Burada kılınan cenaze namazı sonrasında Ardanuç Belediye mezarlığında defnedildi.
Biz ismet Başar Gazeteleri Ardanuç Temsilciliği olarak; Başta Ailesine, Cumhuriyet Halk Partisi ailesine, Ardanuç esnafına, sevenlerine, dostlarına başsağlığı diliyoruz.
TAHSİN ŞENTÜRK SENİ ASLAUNUTMAYACAĞIZ
Dilek Yılmaz

Editör: Haber Merkezi