Artvin Gazeteleri imtiyaz sahibi İsmet Başar’ın yeğeni Tekin Başar, Burcu Başar ile dünya evine girdi.

Başar çifti düzenlenen düğün töreni ile mutluluğa ilk adımlarını attı. Hopa Samanyolu Düğün Salonu’nda 12 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilen düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Basın ve siyaset camiasından tanınmış simaların da yer aldığı düğünde, davetliler Başar çiftini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Katılımın yoğun olduğu bu özel günde, gelin ve damat sevdikleriyle mutluluklarını paylaştı. Davetliler, kaval ve tulum eşliğinde oynanan Hemşin Horonu ile eğlencenin doruklarına ulaştı. Geniş katılımla oluşturulan horon halkaları ve komutlar eşliğinde doyasıya eğlenen davetliler gecenin tadını çıkardı.

tekin Başar düğün (2)

Düğün merasiminde başta gelin ve damat olmak üzere tüm konuklar gecenin geç saatlerine kadar eğlenirken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Çiçeği burnunda çifte mutluluklar dileyen davetliler de gece boyunca kendileriyle beraber eğlenceye doydu.

Çiftin mutluluklarına ortak olan İsmet Başar da güzel temennilerde bulunarak “Yeğenim Tekin ve Burcu’ya sevgi dolu bir birliktelik ve sonsuz mutluluklar diliyorum. Birlikte nice güzel anılar biriktirmelerini ve hayat boyu birbirlerine destek olmalarını umuyorum. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak eşlik eden konuklarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

tekin Başar düğün (3)

Tekin ve Burcu Başar, böylesine mutlu bir günde kendilerini yalnız bırakmayarak düğünlerine katılım gösteren konuklara teşekkür etti.

Evlilikleriyle yeni bir hayatın kapılarını aralayan Tekin ve Burcu çiftine sevgi dolu bir ömür dileyen davetliler, hatıra fotoğrafları çekerek salondan ayrıldılar.

Eda BAŞAR ÖZKAN

İlk Meclis Toplantısı İlk Meclis Toplantısı

Editör: Editör Masası