Ardanuç’ta 7 Mart Coşkusu Ardanuç’ta 7 Mart Coşkusu

Trabzonspor Borçka Futbol Okulu 19 Haziran Cumartesi günü Babalar Günü’ne özel dostluk maçı gerçekleştirdi.
Trabzonspor Borçka Futbol Okulu yaptığı başarılı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, farkındalık oluşturacak bir etkinliğe daha imza atmayı başardı. Bu kapsamda İl ve İlçe Kurum Amirleri ile Futbol Okulu Sporcu Babaları Dostluk maçında bir araya gelerek, gerek çocuklara gerekse davetlilere keyifli anlar yaşattı.
Okulun sporcu babalarının rakibi olan takımda Artvin Vali Yardımcısı Aydın Göçer, Borçka Kaymakamı Ali Osman Bulat, Garnizon Komutanı Aziz Günay, Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş, Cumhuriyet Savcısı Adem Candemir, Artvin Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kahraman Derece, İş-Kur İl Müdürü Cevdet Ertürk, İlçe Jandarma Komutanı Rıdvan Karış, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Latif Yılmaztürk, Borçka Tarım İlçe ve Orman Müdürü Fatih Cineviz, Borçka İl Özel İdare Müdürü Vekili Veysel Ertürk yer aldı. Ayrıca birçok davetlinin de katılım sağladığı etkinlikte Ak Parti İl Encümeni Erol Ataman, Ak Parti Borçka İlçe Başkanı Hüseyin Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memiş Türk, Ak Parti Borçka Eski İlçe Başkanı Şükrü Ertürk ile çok sayıda davetli maçtaki yerini aldı.
Trabzonspor Borçka Futbol Okulu sahibi Osman Genç maç öncesi yaptığı açıklamada Babalar Günü’nün sokağa çıkma yasağına denk geldiği için dostluk maçını cumartesi günü yaptığını belirterek, “Birlik ve beraberlik sağlama adına ve farkındalık yaratmak adına bir dostluk maçı düzenlemek istedik. Kurum ve kuruluşların da buna dahil olmasını istedik” dedi.
Maç 3-3’lük skorla sona erdi.

Editör: Haber Merkezi