İlk Meclis Toplantısı İlk Meclis Toplantısı

Hopa’da Naturelle Güzellik Merkezini işleten Uzman Estetisyen Jülide Başar, cilt bakımına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cilt bakımının önemli olduğunu belirten Başar, kişinin ilk önce cildini tanıması gerektiğini aktardı.

Cilt bakımı, lazer epilasyon, G5 masaj, lenfderenaj, pasif jimlastik çeşitliliğinde hizmet veren güzellik merkezi, vücut analizi yaparak kişiye göre beslenme danışmanlığı yaptıklarını da belirtti.

esstesttisyen

Randevulu sistem ile çalışan güzellik merkezi talebin çok olduğunu belirtti. Başar, lazer epilasyon, bölgesel incelme ve cilt bakımına vatandaşların daha çok talep gösterdiğini aktardı. Jülide Başar, cilt bakımı hakkında bilgi vererek medikal cilt bakımından sonra kişinin günlük kullanması gereken ürünlerin var olduğunu söyledi. Cildi tanıyarak ürün kullanılması gerektiğini belirten Başar, cilt analizi yapılması gerektiğini ve cilt bakımında önemli olan hususları şu sözlerle dile getirdi “Kişinin yüzünde siyah nokta benzeri şeylerin oluşmasını istemiyorsa derinlemesine medikal cilt bakımı yapıldıktan sonra günlük kullanılması gereken ürünler vardır. Bu ürünler kullanıldığı zaman ayda bir kez medikal cilt bakımı yapıldığı zaman ciltte siyah nokta problemi yaşamaz. Önce kişi cildini yüzünü tanımalı çünkü birçok çeşit yapıya uygun insanlar var. Herkes her ürünü kullanamaz cildini tanıyarak ürün kullandığında doğru yolda olup cildini yenilersin. Arkadaşım kullanmış bende kullanayım derseniz cildinizi daha kötü yaparsınız. Daha sonrasında cildin düzelmesi zor olur o yüzden ilk önce cildi tanımak gerekir. Eğer cildinizi tanımıyorsanız güzellik uzmanından mutlaka cilt analizi yapıp nasıl ürünler kullanmanız gerektiğini bilmeleri gerekiyor” dedi.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: Editör Masası