Çiftçiyi İyice Bitirmeye Çalışıyor" Çiftçiyi İyice Bitirmeye Çalışıyor"

Vizyon Koçluk’tan Kampanya: ücretsiz seans hediye edilecek
kadın girişimci Hacer Kadıoğlu’nun sahibi olduğu Vizyon Koçluk yazılı açıklama yaparak ücretsiz seans kampanyası hakkında bilgi verdi.
“Eğitim” “Yaşam” ve “Spor” koçluğu alanında Artvin’de bir süredir hizmet veren yaşam koçluğu merkezi ve sahibi girişimci Hacer Kadıoğlu anneler günü ve sınavlar dolayısıyla önemli bir kampanya düzenledi.
Kampanyaların detayı hakkında bilgi veren Vizyon Koçluk, yaptığı yazılı açıklamada; yaklaşan anneler günü münasebetiyle, ekonomik güçlük içerisinde olan, kendisini mutsuz, mental olarak yorgun, çaresiz hisseden, psikolojik, ekonomik, fiziki ve cinsel şiddet gördüğünü düşünen 3 kadına 4 seanslık ücretsiz seans hediye edilecek.
Yine ekonomik güçlük içerisinde olan ancak hedefleri olan 1 tane LGS öğrencisi, 1 tane YGS öğrencisine, 1 tane de KPSS ve türevi sınavlara hazırlanan, kendisine geleceğe dair hedef koymakta zorlanan bir 3 kişiye de eğitim koçluğu desteği verilecektir. Başvurular Vizyon Koçluk instagram hesabına dm yoluyla, çarşı mahallesi İnönü Caddesi’ndeki ofisimize bizzat başvurarak, ya da Vizyon koçluk iletişim numarasına telefonla görüşme yolu ile müracaat edilecektir. Başvuruda ilk başvuran kişiler tercih edilecektir” ifadelerine yer verdi.
Vizyon Koçluk’un sahibi Hacer Kadıoğlu da verilecek koçluk desteği hakkında açıklama yaparak;
“Yaklaşan anneler günü münasebetiyle, ekonomik güçlük içerisinde olan, kendisini mutsuz, mental olarak yorgun, çaresiz hisseden, psikolojik, ekonomik, fiziki ve cinsel şiddet gördüğünü düşünen 3 tane kadınımız için 4 seanslık ücretsiz seans hediye edilecektir. Bunun yanında yine ekonomik güçlük içerisinde olan ancak hedefleri olan 1 tane LGS öğrencisi, 1 tane YGS öğrencisine, 1 tane de KPSS ve türevi sınavlara hazırlanan, kendisine geleceğe dair hedef koymakta zorlanan bir 3 kişiye de eğitim koçluğu desteği verilecektir. Başvurular Vizyon Koçluk instagram hesabına dm yoluyla, çarşı mahallesi İnönü Caddesi’ndeki ofisimize bizzat başvurarak, ya da Vizyon koçluk iletişim numarasına telefonla görüşme yolu ile müracaat edilecektir. Başvuruda ilk başvuran kişiler tercih edilecektir.” ifadelerini kullandı.
Fatma Sarayoğlu

Editör: Haber Merkezi