Ligin ilk haftasında Şavşat Gençlikspor ile kendi sahasında karşılaşan Murgul Belediye Spor 6-0’lık skor ile lige giriş yaptı.

Artvin Amatör Liginin 2. Haftasında ise Muratlı Hudut Spor ile karşı karşıya gelen Murgul Belediye spor deplasmanda 11-0’lık galibiyet ile sahadan ayrıldı.

Galibiyet ile ikinci haftalarını tamamladıklarını dile getiren Murgul Belediye Spor Teknik Direktörü Yusuf İnce, galibiyet için mutlu olduklarını belirtti. 90 dakikalık maç sırasında çeşitli varyasyonlar denediklerini dile getiren İnce “ Maç maç gidiyoruz galibiyet için mutluyuz ama takımların hepsi kaliteli, güzel. Muratlı Hudut’u da çok beğeniyoruz. Bütün takımların söylediği bir cümle var “Gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak” bunun beden bulmuş hali hakikaten Muratlı Hudut Spor o yüzden onları da tebrik ediyorum. Kazanılan galibiyete gelince biz maç maç gidiyoruz üstüne koyarak gitmeye çalışıyoruz. Alınan skor bizim sadece hücum varyasyonlarımız ile alakalı bir durum oldu. Farklı varyasyonlar denedik onun neticesinde skor anlamında ki katkıyı aldık. Defansif anlamda da kalecimiz olsun stoper olsun değişikliğe gittik. Yaptığımız değişikliklere rağmen net bir skor almamız oldukça sevindirici ve mutlu edici” dedi.

Amatör ligi başlamadan önce yapılan antrenmanların olumlu etkilerinin olduğunu dile getiren İnce “Yaklaşık iki buçuk aydır antrenman yapıyoruz lig başlamadan önce. Yaptığımız antrenmanlar neredeyse gün aşırı oldu. Kuvvet, dayanıklılık, güç, aerobik ve ana aerobik, dayanıklılık antrenmanları, Interval koşular hepsini birebir nizami bir şekilde uygulamaya çalıştık. Biraz onun meyvesini aldığımızı düşünüyorum. İnşallah gelecek maçlarda daha da kaliteli oyunumuzu üstüne daha iyi oyunlar katarak yolumuza devam etmek istiyoruz.”

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 5. hafta heyecanı yarın yaşanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 5. hafta heyecanı yarın yaşanacak

Murgul Belediye Spor Kulübü Başkanı Oğuzhan Kahraman (bugün) Borçka İlçe Stadı'nda gerçekleşen maçtan memnun olduğu dile getirdi.

Haber: Emine OCAKÇI

Editör: EMİNE OCAKÇI