Tüm Emeklilerin Sendikası Ardanuç Şube Başkanlığı tarafından ilçede orman kesimine karşı durmak için basın açıklaması yapıldı.

Tüm Emeklilerin Sendikası Ardanuç İlçe binasında yapılan basın açıklamasında konuşma yapan Başkan Azmi Yavuz, “Ardanuç'un her bir köşesinde, ağaç olan, orman olan, her bölgesinde korkunç boyutta sürdürülen orman kıyımına bir yenisi daha eklendi. Boyalı ve Akarsu köylerinde, mahallelerin, evlerin, yaşam alanlarının, köyde yaşayan insanların, adeta ormanla bütünleştiği; Oksijeni Yeşili bol, bu cennet köşesinde, eğimin yüzde 80-90 olan ve seyrek o kadar da genç olan, ladin, çam, köknar ağaçlarının yol yapma gerekçesiyle sökülüp atılmakta olduğunu gözlemledik. Buna karşı imza toplayan yöre halkı, Tüm Emeklilerin Sendikası Ardanuç Şubesinde, muhtarlar ve parti yöneticilerin de desteğiyle gündemleştirdiler.” dedi.

“İcraata ve hizmete oy verelim” “İcraata ve hizmete oy verelim”

Mücadeleyi sürdüreceklerini aktaran Yavuz, “Bizler, Tüm Emeklilerin Sendikası Ardanuç Şubesi olarak; Yıllardır sürdürmekte olduğumuz, doğa ve Ekolojik dengenin korunması mücadelesinde, daha kararlı daha kitlesel bir biçimde, ormanlarımızı ve yeşil alanlarımızı korumak adına mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu onurlu mücadeleye tüm halkımızı omuz omuza olmaya çağırıyoruz.” diye konuştu.

Haber: Çiğdem ARSLAN

Editör: ÇİĞDEM ARSLAN