Trabzonspor Borçka Futbol Okulu antrenmanlarına ara vermeden devam ediyor. Dört farklı grupta antrenmanlarına devam eden futbol okulu, yaz dönemini de turnuvalar ve hazırlık maçları geçirerek oyuncuların yarışmacı kimliği kazanmaları adına ve başarılı takımlar olma yolunda emin adımlar ile ilerlemeye devam ediyor.  Antrenmanların yanı sıra transfer çalışmalarını da yürüten Trabzonspor Borçka Futbol Okulu, 2023 Yılı içerisinde en az iki oyuncusunu daha yeni takımlarına uğurlamayı hedefliyor.

Futbol Okulu kurucusu Osman Genç hazırlık maçlarının önemi hakkında bilgi vererek “Hazırlık maçlarının şöyle etkisi var; çocukları şehir dışına çıktığı zaman sadece maç boyutuna bakmıyoruz, çocukların toplum içinde hareket etmeleri, tek başına hareket etmeleri bunlarda çok önemli ayrıntılar çocuklar sosyal yönden de gelişim sağlıyor. Yeni arkadaşlık ediniyorlar farklı şehirlerden arkadaşları oluyor. Hazırlık maçları çocukların futbol noktası gelişim açısından da oyun bilgisi noktasında da olsun özellikle önemli bir ayrıntı. Bizde bu önemli ayrıntıyı çocuklarımıza çok fazlaca sunmaya çalışacağız” dedi.

A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: Editör Masası