Beşiktaş, Club Brugge ile karşılaşacak Beşiktaş, Club Brugge ile karşılaşacak

Kasım ayında başlayacak olan Artvin 1. Amatör Ligi’nin yeni takımlarından Yeşil Artvinspor bu sene şampiyon olmak için yeşil sahalara çıkmaya hazırlanıyor.

Yeşil Artvinspor Teknik Sorumlusu Ahmet Külük, yaptığı açıklamada, “Bizim amacımız Artvinli yetenekli, güzel ahlaklı çocuklarımızla şampiyonluklar yaşamak. Yeni kurulmuş takım olmamıza rağmen yeni sezona Başkanımız Sezgin Ulukoy, Antrenörümüz Utku Külük ve sporcularımızla Artvin Amatör 1. Liginde şampiyon olmak için mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Sezon öncesinde çalışmaları sürdürdüklerini belirten Külük, “Biz güzel bir yola çıktık. Artvin’de futbolun gelişimi için Artvinli çocuklarımıza sahip çıkıyoruz. Yaptığımız transferler ile çok güzel takım oluşturduk. Antrenmanlarımızı son hızla sürdürüyoruz. Sezon öncesi olduğu için kondisyon antrenmanlarımız yoğunlukta. Oyuncularımızla birlikte futbolu daha keyifli hale getireceğiz. Artvinli vatandaşlarımızı, Artvin’in öz çocuklarına sahip çıkmaya davet ediyorum. Bu sene maçlarımıza gelerek Artvin’in takımına destek olarak sporcularımıza güvenmelerini istiyorum.” dedi.

Yeşil Artvinspor Takım Kaptanı Burak Kurt,  takımın beklentilerini ve vizyonu ile şampiyon olacaklarını belirterek “Yeşil Artvinspor yeni kurulmuş bir takım ama hedefleri çok büyük. Yapılan transferlerde bunun göstergesi. Hepimiz Artvin’in çocuklarıyız. Başkanımız Mehmet Sezgin Ulukoy ve Hocamız Ahmet Külük bize inandı. Biz de bu inançlarını boşa çıkarmayacağız ve bu sene şampiyon olacağız.” diye konuştu.

Artvin halkını desteğe çağıran Kurt, “Artvin halkı bize güvenirse ve desteklerse bizler de çok büyük başarılara imza atarız. Halkımız yeter ki bizi desteklesin, bizler Artvin’i en iyi şekilde temsil ederiz. Artvin’i en iyi Artvinliler temsil eder. Halkımızı bizi desteklemeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: EDA BAŞAR ÖZKAN