Çiğdem ARSLAN

12. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 3. etabı yapıldı 12. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 3. etabı yapıldı

Trabzonspor Futbol Okulu Kurucusu Osman Genç, futbol okulunun aynı zamanda sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirtti. Borçka’nın yetenek bölgesi olduğunu vurgulayan Genç önemli olanın çocukları keşfetmek olduğunu aktardı. 2023 yılında Trabzonspor’a oyuncu kazandıracağını dile getiren Genç ” Biz futbol okulları ne kadar çocukları futbolculuk için eğitim çalışması içinde var olsak da aynı zamanda yaptığımız sosyal sorumluluk projesi. Ama onun ötesinde buraya gelen bütün çocuklar futbolcu olmayacak bu bir gerçek buradan ne kadar çocuğu biz futbol piyasasına sunabiliriz temel amacımız bu. Sürpriz elbette ki olacak hali hazırda Trabzonspor da U12 ve U13 grubunda oynayan, gönderdiğimiz iki oyuncu var. Bunun yanında şuan hazırladığımız oyuncularımız var sürprizler mutlaka olacak. Çünkü Borçka gerçekten yetenek bölgesi önemli olabilen çocukları keşfedebilmek. Bizde o keşif noktasında şuana kadar başarılı bir şekilde yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Şuanda iyi giden bir oyuncu grubuna sahibiz yani bir yetenek grubumuz var. Ben inanıyorum ki içlerinden mutlaka Trabzonspor’a ve diğer takımlara gidecek çocuklar var. İnşallah 2023 yılı içerisinde bir veya iki çocuğu Trabzonspor’a kazandırmış olacağız” diye konuştu.

Trabzonspor da profesyonel imza atan Engin Poyraz Efe Yıldırım için Borçka da ki gençlere rol model olacağını dile getiren Genç” Poyraz Efe Borçka için önemli bir isim olma yolunda ilerliyor. Poyraz Efe’nin imza atması kendi açısından çok önemli bir ayrıntı Trabzonspor gibi büyük bir kulüptesin. Geleceği açısından çok önemli bir imza. Önceliğimiz Poyraz Efe’nin hakkında hayırlısı olması sonuçta buranın evladı buradaki çocuklara önemli bir rol model olacak. Başarılar diliyorum” dedi. 

Editör: Editör Masası