TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Artvin Hopaspor, üst lige çıkmak için verdiği mücadelede tesis eksikliği nedeniyle sorun yaşamaya devam ediyor.

Sezonun 3’ncü haftasında oynanan ilk deplasman maçına 4 oyuncu eksik giden Artvin Hopaspor ekibi tesis sorununun çözülmesini istiyor.

yetersiz saha ey22 (1)

Galatasaray Manchester United ile berabere kaldı Galatasaray Manchester United ile berabere kaldı

Antrenman sırasında bazı oyuncuların sakatlandığını ifade eden Artvin Hopaspor Kulüp Başkanı Lütfü Kolçak, “Ligde ilk deplasman maçımız buradan 3 puanı alıp Hopa’ya dönmek istiyoruz. İnşallah kazasız belasız maç olur. Buraya eksik oyuncu ile de geldik. Hep söylüyoruz Hopa stadı bizim için en büyük handikap en kısa zamanda bu stadın yapılması gerektiğini herkes biliyor. Antrenmanlarda dahil 4 oyuncumuz sakatlandığı için maça gelemedi. Buna mazeret uydurmamak lazım. 4 eksik de olsa biz bu maçı almak için geldik.” dedi.

Deplasmana oyuncu eksiği ile gittiklerini aktaran teknik direktör Osman Özdemir, “Bu maça geldik ama 4 oyuncumuz sakat eksik kadro ile geldik. Ama tabi bu bir mazeret değil. Bugünkü maça da galibiyet için geldik. 3 puanı alıp gitmek istiyoruz.” diye konuştu.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: EDA BAŞAR ÖZKAN