‘Bonus Hoca’ motivasyon ve başarı semineri verdi
Doğu Akdeniz Üniversitesi Türkiye Eğitim Danışmanı Süleyman Beledioğlu, merkezi sınavlar ve sınav başarısı üzerine eğitimciler ve öğrencilere bilgi verdi.
Doğu Akdeniz Üniversitesi Türkiye Eğitim Danışmanı ‘Bonus Hoca’ olarak tanınan Süleyman Beledioğlu, Arhavi’de YKS’ye Hazırlanan Öğrencilere Yönelik öğrenme, motivasyon ve başarı konulu seminer verdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İdeal Özel Öğretim Kursu tarafından Bonus Hoca ile Beyin Temelli Motivasyon isimli seminer düzenlendi.
İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, okul müdürleri, öğretmen ve ilçede eğitimini sürdüren tüm 12. Sınıf öğrencilerinin katıldığı seminerde Beledioğlu, merkezi sınavlar ve sınav başarısı üzerine eğitimcilerimiz ve öğrencilerimize bilgilendirmelerde bulundu.
Seminerde konuşan İl Müdürü Acar “Değerli Hocamız Sayın Süleyman Beledioğlu’nu Arhavi’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. Acar, seminere katılan öğrencilerimize de seslenerek hedeflerine ulaşmak için çok çalışmalarını tavsiye ederek “Eğitim camiası olarak bizlerin hedefi, sizleri hedeflerinize ulaştırmaktır” diye konuştu.
Acar, seminer için ilçemize gelen Sayın Beledioğlu’na, semineri düzenleyen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.
Seminer sonunda Süleyman Beledioğlu’na Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar ve İdeal Özel Öğretim Kursu sahibi Erçin Alpay tarafından plaket ve hediyeler takdim edildi.
Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, İdeal Özel Öğretim Kursu sahibi Erçin Alpay, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Arhavi belediyesi

“Yazık etmeyin zaman kaybetmeyelim” “Yazık etmeyin zaman kaybetmeyelim”

Editör: Haber Merkezi