ÇYDD Artvin Şubesi hizmet binası düzenlenen tören ile açıldı. Açılışta konuşma yapan ÇYDD Genel Başkanı Ayşe Yüksel, Artvin’in eğitimli ve çağdaş bir il olduğunu söyledi.

yüksel çydd ey10 (1)

Açılışta konuşma gerçekleştiren ÇYDD Genel Başkanı Ayşe Yüksel, Artvinli olduğuna değinerek  “ÇYDD, 122 şubesi 6 temsilciliği olan demokratik kitle örgütüdür. Bundan 34 yıl önce büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emaneti olan laik Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatmak, çağdaş eğitim yolu ile çağdaş ülke seviyesini ülkesine ulaşmak için kurulmuştur. Kurucularımıza 16 kişi, 2’si erkek 14’ü kadındır ve bugüne kadar hep çoğunluk kadınlar oldu ama buraya baktığımız da çoğunluk olarak erkekleri görünce mutlu oldum. ÇYDD’nin 122 şubesi olarak açıldı Artvin Şubesi ama 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli hepimizi üzen depremde Hatay, Antakya, İskenderun ve Osmaniye’de ki 4 şubemiz enkaz altında kaldı ve şubelerimizi kapattık ve temsilcilik oldu. Artvin şubemizin kuruluşu için emek veren bütün hemşehrilerimizi, Başkanımız Nurcan Ay arkadaşımın şahsında kutluyorum. Şubemiz hayırlı olsun. Artvin eğitimde hep iyi ve çağdaş bir yer.” dedi.

yüksel çydd ey10 (2)

Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.” Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.”

Açılışa Artvin Belediye Başkan Vekili Ercüment Seçkin, CHP Artvin İl Başkan Vekili Asiye Akın Ergül, Artvin Eğitim Sen Artvin Şube Başkanı Köksal Gümüş, Artvin 78’liler Derneği Başkanı Seyfettin Altıkulaç, Artvin Baro Başkanı Ayla Varan, 28. Dönem CHP Artvin Milletvekili Adayı Oğuz Kurdoğlu, Artvin Belediye Meclis Üyesi Gülşen Kurul, Eski CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, ADD Artvin Şubesi Başkanı Ahmet Nişancı, Dernek üyeleri ve çok sayıda Artvin halkı katıldı.

Haber: Çiğdem ARSLAN

Editör: ÇİĞDEM ARSLAN