Artvin Hopaspor yeni sezon çalışmaları kapsamında futbolcu transferlerine başladı.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Artvin Hopaspor Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Yusuf Aklan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

yusuf aklann  (4)

Sözleşme imzalanırken Artvin Hopaspor Kulübü Başkan Vekilleri Göksel Cihan ve Doğanay Barış Ünal,  Başkan Yardımcısı Osman Akkaya, Sportif Direktör Orhan Gümüşkaya yer aldı.

Yeni sezon için imzasını attıktan sonra Artvin Gazeteleri muhabirine açıklamalarda bulunan Yusuf Aklan, yeni sezonda Artvin Hopaspor ile yeniden oynamanın verdiği mutluluğu yaşadığını söyledi.

A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi

yusuf aklann  (2)

Takımda iki yıldır forma terleten Aklan, “Bu sene çok güzel hedefle yola çıktık. İnşallah bu yıl o hedefe ulaşacağız. İki yıldır direkten döndüğümüz şampiyonluğu alıp Hopa halkına armağan edeceğiz.” dedi.

Kale ve savunma bölgesinde sahanın tozunu attıran Aklan bu sezon geçen yılın üstünde performans göstereceğini dile getirdi.

Pendikspor ile görüşmeler olduğunu ancak çeşitli nedenlerden dolayı transfer yapılmadığını dile getiren Aklan, Hopaspor’u üst liglere çıkararak burada formanın hakkını vereceğini ifade etti.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

yusuf aklann  (1)

Editör: Editör Masası