Çobanın Çilesi 12 Ay Boyunca Bitmiyor Çobanın Çilesi 12 Ay Boyunca Bitmiyor

  31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhur İttifakı, Ardanuç mitinginde yoğun katılımla karşılaştı.

Ardanuç İlçe Başkanlığı önünde yapılan mitingde Ardanuç halkı, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Emrah Yılmaz’ı yalnız bırakmadı.Whatsapp Image 2024 03 28 At 12.25.18 Pm

Partililer, “Bizim oğlan geliyor”, “Ardanuç seninle başkanım”, Emrah başkan geliyor son 4 gün”, “Hazırız ve kararlıyız”, “Kazanacağız”, “Ardanuç sana sen bize emanetsin” yazılı pankartlarla Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Yılmaz’a destek oldu.

Yılmaz,  burada yaptığı konuşmasında, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederek kazanmaya olan inançlarının tam olduğunu, Ardanuç için hazır ve kararlı olduklarını kaydetti.

Ardanuç için projelerinin hazır olduğunu ifade eden Yılmaz, Ardanuç’u güzel bir gelecek beklediğini ifade etti.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Ardanuç halkının desteğini göreceğine inandığını kaydeden Yılmaz, mitinge olan katılımın yoğun olduğunu ve bu kalabalıkla karşılaşmaktan dolayı büyük gurur duyduğunu aktardı.

“Ardanuç’un yaşam kalitesini biz herkesten en iyi düşünüyoruz”

“1 Nisan’dan itibaren Ardanuç’ta yeni bir hizmet yolculuğuna hazır mısınız?” diye partililere seslenen Yılmaz, “Bu yolculuk hepimizin hikayesi olacak. Bu yolculuk ilçemize ve milletimize olan sevdamızın hikayesi, bu yolculuk aziz hemşehrilerimizin bize olan güveninin hikayesidir.” dedi.

Yaradılanı yaradandan ötürü sevdiklerini ifade eden Yılmaz, “Kuruluşundan bu güne kadar Ardanuç’ta belediye başkanlığı yapmış tüm belediye başkan adaylarımıza belediye başkanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu memleket için taş üstüne taş koyan kim var Allah hepsinden razı olsun. Biz şu halkın şu anda içindeyiz. Ardanuç vatandaşının yaşam şartlarını olumsuz etkileyecek hiçbir oluşumda ben de yokum. Sizlerle birlikteyim. Ardanuç’un yaşam kalitesini biz herkesten en iyi düşünüyoruz. Biz Ardanuç’ta dertleri bilen, sıkıntıları bilen ve çözüm odaklı çalışmalar yapacağız. Birileri sadece söz yapar, söylemlerde bulunur. Eserlerimizle meydanda olacağız. Sizlerin karşısına bir daha çıktığımda yapmış olduğumuz projeleri tanıtacağız. ‘Bunları bunları yaptık Ardanuç bunu hak ediyor’ diyeceğiz. Kişisel değil ortak akılla Ardanuç’u yöneteceğiz. En çok istediğiniz projeyi zaten biliyorum onun için Bakanımız sözünü verdi. Sağlık yönünden, maddiyattan, rahatlıktan dolayı en çok acı çektiğimiz kanayan yaramız ‘doğal gaz’dır. Doğal gazı bu kadro getirecek.”  şeklinde konuştu.

Editör: Editör Masası