AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Büyük Ardanuç Mitinginde, Ardanuçlulara seslendi.

Milletvekili Çelik,“Kötü gidişat var ve yöntemi değiştirmeyecekseniz bu doğru bir yaklaşım değildir. Ümitsiz değiliz. Ümitte var çözüm de var.” dedi.

Ardanuç’ta 7 Mart Coşkusu Ardanuç’ta 7 Mart Coşkusu

Konuşmasına başlamadan önce elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Çoruh Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Artvin Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Tolga Gül’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine de başsağlığı dileyen Çelik, aynı kazada yaralanan Gazeteci TRT Haber Muhabiri Fatih Tüysüz’e de Allah’tan şifa diledi.

Ardanuç’ta işsizliğin olduğunu ve ilçenin hizmete muhtaç olduğunu ifade eden Çelik, “En avantajlı ilçemiz Ardanuç ama en dezavantajlı durumda olan yine Ardanuç ilçemiz. Sorunları varsa çözmek içinde yöntem değişikliğine gitmemiz gerekiyor. Avrupa fonlarında burada yaptırım yapmak isteyen vatandaşlarımıza yatırım imkanları sunacağız. Turizmle ilgili önemli adımlar atacağız. Yaylalarla ilgili elektrik sorunları çözdük. Diğer var olan elektrikle ilgili altyapı sorunlarını her yıl 40 köy olmak üzere sil baştan çözmeye başladık. ” diye konuştu.

“İcraata ve hizmete oy verelim”

Çelik, ‘Siyasal baskı uyguluyorlar’ söylemlerine değinerek, şunları kaydetti:

“Ardanuç’a nereden hizmet gelecek? En kısa zamanda nasıl hizmet gelecek? En hızlı hizmeti kim yapar? Bunu ölçüp biçelim ve ona göre hareket edelim. Ben bunları söylediğim zaman birileri çıkıyor diyor ki ‘Siyasal baskı uyguluyorlar’. Bunu meydanda muhalif muvafık herkese söylüyorum. Ben size bizim Ardanuç’a yapacağımız hizmetlerin takvimlerini veriyorum. O takvim içerisinde sen getiriyorsan sen gel. Getiremiyorsan bükemediğin bileğe saygı duy!”

“Artvin bu sayede genel başkanları da görüyor”

Cumhur İttifakı olarak projelerle, işlerle ve sorun çözmekle meşgul olduklarının altını çizen Çelik, “Laf etmiyoruz. Bir taraftan çözüyoruz. Bir taraftan da çözeceklerimizi ifade ediyoruz. Birileri bizim gayretimizden sonra Genel Başkanlarını habire Artvin’e getiriyorlar. Artvin bu sayede genel başkanları da görüyor.  Gelsinler, memnunum. Hepsiyle dostluğumuz, muhabbetimiz var. Ben 35 yıldır siyasetin içindeyim. Onlar beni çok iyi tanırlar, tanıdıkları için yanlışta söyleyemiyorlar. Sayın Özgür Özel gelmiş demiş ki “Artvin’de bir Faruk Çelik gerçeği var.” doğru söylemiş. Meral Hanım, “Ankara’da Faruk Çelik’in telefonlarına çıkanlar olur” diyor, doğru demiş. Bir örnek vereyim: Geçenlerde yağmur yağıyor, sel kaymalar mevcut. Ulaştırma ve Altyapı Bakanını aradım “Artvin’e gelin bizzat gözünüzle görün bu yolları bizim düzeltmemiz gerekiyor. Ardanuç’un şehir girişinden Olur çıkışına, Borçka’dan Artvin’e kadar, Hopa’dan Borçka’ya kadar bu yollar yeni baştan, Artvin’e yaraşır şekilde yapılacak. Arhavi’den itibaren bütün yol haritamızı masaya yatırdık ve neler yapacağımızı hızlı bir şekilde kararlaştırdık.” ifadelerini kullandı.

Editör: Editör Masası