Çobanın Çilesi 12 Ay Boyunca Bitmiyor Çobanın Çilesi 12 Ay Boyunca Bitmiyor


31 Mart Yerel Seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olan Belediye Başkan Adaylarına CHP’nin önde gelen isimlerinden Murat Karayalçın, destek ziyaretleri düzenliyor.
Bu kapsamda CHP Ardanuç Belediye Başkan Adayı ’na desteğini bildirmek için ilçeye gelen Karayalçın, Ardanuç Belediyesi Aşık Efkari Kültür salonunda Ardanuçlularla bir araya geldi. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, CHP Artvin il başkanı Orhan Atan, CHP Ardanuç ilçe Başkanı Eyüp Hafız Uygur, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ve Ardanuç halkının katıldığı oturumda Konuşan Murat Karayalçın şunları söyledi,057Bc931 C816 4207 8Deb 7F204363Da0B
Ben Ankara belediye başkanlığımdan ayrılalı çok uzun süre oldu ama Türkiye’deki gelişmeleri ve belediyecilik anlamında yapılan tüm çalışmaları inceledim ve takip ettim ve izliyorum. Doğal olarak bu seçimde de partimin adaylarını ve çalışmalarını izliyorum. İstiyorum ki bütün partiler benzer çalışmalar yapsınlar ve yaşadıkları kentlerdeki insanların gelecekleriyle ilgili tahayyüllerini anlatsınlar. Evet yeni bir yüzyıldayız ve merak ettiğim diğer partilerin kentlere ilişkin nasıl bir tahyyüleri ve nasıl bir kentsel yönetim kurmayı istiyorlar. Bütün bunları siyasi partiler seçimlerde kendi programlarına koyarlar. Ama geldiğimiz noktada görüyorum ki böyle bir şey yok.
Şimdi bizler Ardanuç’ta kaliteli hizmetlerle katılımcı bir belediyecilik anlayışını yeni dönemde de sunmamız gerekiyor. Kaliteli ve nitelikli şeffaf, demokratik ve insan odaklı halkçı ve Ranta karşı doğasını koruyan ve insanlarımızın hayatlarını kolaylaştırıcı bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz. Bakın 6 Şubatta yaşadığımız depremde binlerce insanımızı kaybettik ve neden biz kaliteli ve sağlam kentler neden inşa edemiyoruz. 
Evet Ardanuçlular tüm imkansızlıklara rağmen Yıldırım başkanımız Ardanuç’a güzel projeler kazandırmış ve şimdide Aday olan Ergül İstanbullu kardeşimizde birikimiyle bu şehre kaliteli, eşitlikçi, nitelikli ve halkın çıkarlarına dayalı, ranta karşı, doğaya ve çevreye duyarlı katılımcı ve halkçı belediyeciliği hayata geçirecektir. Şimdi Ardanuçlular beni iyi tanır ve burada çok güzel dostluklarım var ve siz dostlarım ve sevgili Ardanuçlular sizlerden Ergül İstanbulluya destek olmanızı istiyorum. Ardanuç kazanacak, Ardanuç halkı kazanacak.” Diye seslendi.
Murat Karayalçın’ın konuşması sonrasında Ardanuç Belediye başkanı Yıldırım Demir ve Belediye başkan adayı Ergül İstanbullu kürsüye davet edilerek birlikte fotoğraf verildi.

Editör: Editör Masası