Mahalleye Bir Kadın Eli Değecek Diye Yola Çıktım Mahalleye Bir Kadın Eli Değecek Diye Yola Çıktım


Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Satranç Turnuvası yapıldı
32 erkek, 10 kız sporcu olmak üzere toplam 42 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada Dereceye girenlere madalya, tüm sporculara ise katılım belgesi verildi.
Artvin Çoruh Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Satranç Topluluğu tarafından düzenlenen Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Satranç Turnuvası hafta sonu üniversitenin şehir yerleşkesi öğrenci yemekhanesinde yapıldı.
Turnuva Başhakemliğini Öğr. Gör. Kemal Vehbi İmamoğlu ve hakemlikleri Öğr. Gör. Dr. Turan Aksakal ve Fatma Aksakal yaptı.
Turnuvaya 32 erkek, 10 kız sporcu olmak üzere toplam 42 sporcu katıldı. Turnuva sonunda erkeklerde Uğur Mahir Kino, ikinciliği Eyüp Dalğin, Üçüncülüğü Oktay Balkan; kızlarda birinciliği Ayşe Ceren Varlı, ikinciliği Özge Özdemir, Üçüncülüğü Esra Arıkboğa oldu. Dereceye girenlere madalya, tüm sporculara ise katılım belgesi takdim edildi.
Yarışma hakkında bilgilendiren Topluluk Başkanı Özge Özdemir, Artvin Çoruh Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 2015 yılında mezun olan Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz anısına bu turnuvayı düzenlediklerini ve turnuvaya ilginin çok fazla olduğunu belirtti. Topluluk olarak üniversite öğrencilerinden satranç öğrenmek isteyenlere yardımcı olduklarını, yine Satranç Hakemi ve Antrenörü olmak isteyenlere de eğitim verdiklerini belirtti.
Aynur Bağdat

Editör: Haber Merkezi