İbrahim Eksilmez’in Konuğu Oldu İbrahim Eksilmez’in Konuğu Oldu


Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması hususundaki talebi yeniledi.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Ankara’daki temasları kapsamında T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Akyürek Hopa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından daha önce girişimleri yapılmış olan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması hususundaki talebi yenileyerek Artvin Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü aracılığıyla Bakanlığa iletilen dosyanın hızlandırılmasını talep etti.
Daha önce ilin önde gelen temsilcilerince Gürcistan’ın Batum şehrinde planlanan OSB kurulması ile ilgili yıllar içerisinde yapılan çalışmalar ve Kemalpaşa ilçesinde bulunan arazi hakkında bilgi alan Genel Müdür Turan elinden gelen desteği vereceğini ifade etti. Başkan Akyürek daha sonra başvuruların güncellenmesi sürecinde yapılması gerekenler hakkında Daire Başkanı Ramize Esra Oğuz ile fikir alışverişi gerçekleştirdi.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası

Editör: Haber Merkezi