Teşekkürler Hopa Teşekkürler Hopa


HOPAPORT yaptığı açıklamada “Ocak ayında da 4 gemiye ev sahipliği yaparken 14 bin 874 tonluk işlem gerçekleştirdik” diyerek yapılan çalışmalar hakkında şu ifadeleri kullanıldı:
“HOPAPORT olarak biz yılın ilk ayı olan ve kış şartlarını yaşadığımız ocak ayında da çalışmaya devam ettik. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ağır tahribatlar bırakan ve her gün neredeyse onlarca insanımızı kaybetmemize neden olan covıd-19 belasının etkilerini limanımızda en az hissetmek için elimizden gelen tüm çabayı gösterdik ve alınması gereken tedbirleri aldık ve almaya devam ediyoruz. Buna paralel verdiğimiz eğitimlerimizle de çalışanlarımızı bilgilendirmeye devam ediyoruz.
HOPAPORT olarak bu süreçten en az etkilenme adına yürüttüğümüz çabalar sonucunda limanımızda hareketin devam etmesini sağladık. Bu anlamda geride bıraktığımız ocak ayında da 4 gemiye ev sahipliği yaparken 14 bin 874 tonluk işlem gerçekleştirdik.
Biz ülkemizin ve limanımızın da eski canlı günlerine kavuşacağı ümidimizi hiç kaybetmedik.
Başta genel müdürümüz olmak üzere tüm departmanlarda çalışanlarımızla birlikte çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.”
İbrahim Eksilmez

Editör: Haber Merkezi