Yol Çilesinin Bitiş Tarihini Verdi Yol Çilesinin Bitiş Tarihini Verdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerle kutlandı
Hopa’da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102'nci yıl dönümünde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle kutlama programı düzenlendi. Vatan sevgisinin ve hür yaşama uğruna sergilenen fedakarlığın en güzel timsali olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102'nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan kutlama programı, Hopa Festival Alanında düzenlendi.
Program; Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete irtihal etmiş tüm silah arkadaşlarının manevi huzurunda saygı duruşu, akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı; İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının akabinde anaokulu ve ilkokul öğrencileri tarafından okunan şiirler ve yapılan gösterilerle devam etti.
Kutlama programı; KaymakamGürkan Üçüncü himayelerinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen anasınıfı ve ilkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir ve liseler arası kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül takdiminin ardından tamamlandı.
İbrahim eksilmez

Editör: Haber Merkezi