CHP’nin yeni kalesi Hopa oldu CHP’nin yeni kalesi Hopa oldu

Artvin Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çeşitli programlar düzenlendi.
Artvin Belediyesi kutlama etkinlikleri kapsamında; çocuklar için özel oyun alanları oluşturdu, gün boyu ücretsiz dondurma ve pamuk şeker dağıtımı gerçekleştirildi,Çocukların eğlenmesi için birçok etkinlik gerçekleştirdi.
Atapark Meydanındaki etkinliklerde konuşma yapan Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, her şeyin ülkenin geleceği olan çocuklar için olduğuna dikkat çekti.
23 Nisan 1920’de Meclis’in açılmasının ardından bir sonraki yıl 23 Nisan’ın Ulusal Egemenlik bayramı olarak kutlanmaya başlandığını belirten Elçin, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk daha sonra bunu çocuklarımıza armağan etti. Dünya çocuk bayramı olarak kutlanıyor. Bunun dünyada eşi ve benzeri yok. 102’nci yılını kutluyoruz. Pandemiden de yeni çıktık. Çocuklarımız dışarı çıkamıyordu. Bu yıl çocuklarımız yeniden caddeleri, meydanları, alanları doldurdu. Burada çocuklarımız için özel oyun alanları oluşturduk. Gün boyu ücretsiz dondurma ve pamuk şeker dağıttık. Çocuklarımızın eğlenmesi için bir etkinlik yaptık. Çokta güzel oldu. Büyük bir rağbet oldu. Her şey bu ülkenin geleceği olan çocuklarımız için” ifadelerine yer verdi.
Etkinliğe çocuklarıyla katılan vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirerek “Çok güzel bir gün çok güzel bir hava, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Atamızdan bizlere çocuklarımıza, dünya çocuklarına armağan. Bu özel bir günde çocuğumu etkinliğe getirdim. Bu manevi havayı tatsın küçük yaştan itibaren. Çocuklar eğlendi mutlu oldu. Belediyemize teşekkür ediyoruz. Çocuklara ücretsiz dondurma, pamuk şeker ikram ettiler. Uzun süredir salgın nedeniyle çocuklarımız evdeydi. Bu tarz etkinliklere ihtiyacımız var. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
İbrahim Eksilmez

Editör: Haber Merkezi