Şavşat çocuk belediyesi üyeleri tarafından fidan dikim etkinliği gerçekleşti.
İzmir Büyükşehir Belediyesi dikilmek üzere Şavşat Çocuk Belediyesine çiçek ve ağaç gönderdi.
Şavşat Çocuk Belediyesi tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden talep edilen ve geçtiğimiz günlerde Şavşat Belediyesi’ne teslim edilen çiçek ve ağaç fidanları toprakla buluştu. Yeni Cadde üzerinde bulunan alanlara çocuk belediyesi üyeleri tarafından gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar ve Çocuk Belediyesi üyeleri katıldı.
Etkinlik hakkında bilgi veren Çocuk Belediyesi Başkanı Deniz Aydemir: “Şavşat Belediyesi olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden taleplerimiz olmuştu. Sayın Tunç Soyer başkanımız isteklerimizi geri çevirmedi ve malzemeleri gönderdi. Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar ve Çocuk Belediyesi arkadaşlarımla birlikte farkındalık oluşturmak amacıyla İzmir’den gelen çiçek ve ağaç fidanlarını toprakla buluşturuyoruz. Tüm çalışmalarda, her zaman yanımızda olan ve bizden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar’a ve tüm belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar Etkinlikte kısa bir konuşma yaptı. Başkan Acar, “Bugünün ortakları olarak gördüğümüz çocuklarımızın hepsine teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın isteğini geri çevirmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer başkana da çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız ile birlikte ilçemizi güzelleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Şavşat Belediyesi ve Nihat amcaları olarak her zaman yanlarındayım” şeklinde açıklama yaptı.
Şavşat Belediyesi

Salonu Yine Doldurdu Salonu Yine Doldurdu

Editör: Haber Merkezi