3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Ardanuç’ta etkinlik düzenlendi.
Düzenlenen etkinlikte empati duygusu oluşturmak amacıyla “Farket Farkettir" sloganıyla bir kişinin gözleri kapatıldı, bir kişinin de elleri bağlandı.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen program kapsamında, Ardanuç Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ve Ardanuç Engelliler Derneği Müdürlüğünce etkinlik düzenlendi.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erol Kaya ve Mahmut Temir, İlçe Milli Eğitim Özel Bürodan Seda Çelik Atatürk İlkokulu'nun düzenlemiş olduğu etkinliğe katıldı. Etkinlikte, "Farket Farkettir" sloganıyla bir kişinin gözleri kapalı, bir kişinin de elleri bağlanarak empati duygusu oluşturuldu.
Daha sonra Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen program; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Programda; Engelli kardeşlerimizin şiirlerini seslendirmesi, halk oyunları, şarkılar, danslar, Engelli kardeşlerimizin Halk Eğitimde yapmış oldukları el sanatları sergisi gezilerek program son buldu.
Etkinliğe; Ardanuç Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu, Emniyet Amiri Murat Tekinaslan, Jandarma Komutanı Harun Özdemir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erol Kaya ve Mahmut Temir, İlçe Milli Eğitim Özel Bürodan Seda Çelik, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Müdürü Murat Alın, Ardanuç Engelliler Derneği Başkanı Gönül İstanbullu , engelliler ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Ardanuç Milli Eğitim Müdürlüğü

Ardanuç Belediye Başkan Adayı Netleşti Ardanuç Belediye Başkan Adayı Netleşti

Editör: Haber Merkezi