AK Parti 28. Dönem Milletvekili adayları Faruk Çelik ve Ahmet Erdem seçim çalışmalarını düzenledikleri mitingler ile noktalıyor.

Bu kapsamda Artvin’in tüm ilçelerinde seçmenle mitingde buluşan adaylar pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için oy istiyor.

akp miting (2)

Artvin’de Milli İrade Meydanında düzenlenen mitingde seçmenlere seslenen AK Parti Milletvekili Adayı Faruk Çelik, “Cumhuriyetimizin ilk yüzyılı geride kalıyor. Cumhuriyeti bize emanet eden kim varsa Gazi Atatürk’ten bugüne kadar tüm hizmet ehlini saygıyla anıyorum. Tarımsal alanı olmayan bir köyde gelen biri olarak cumhuriyet 11 yıl beni bakan yaptı. Dolayısıyla bugün Ak Parti olarak Artvin meydanından diyorum ki biz hizmet eden ülkeyi Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler üstüne çıkarma hedefindeyiz.” dedi.

akp miting (2)

“Artvin’in Geleceği Doğa Turizmi” “Artvin’in Geleceği Doğa Turizmi”

Laf üretmedik. Diyorlar ki 20 yıldır iktidarsınız neler yaptınız 20 yılda yollar tüneller hastaneler uçaklar uçak gemileri, Togg, okul, üniversite, doğalgaz yaptık mavi vatanı ilan ettik. Uzaya uydular gönderdik. Muasır medeniyetler seviyesi bu demek. Millet için çalışan sorunları çözen anlayıştır muasır medeniyetin üstüne çıkmak için çalıştık. Onlar konuşur ak parti yapar.

Diyorlar ki biz bazılarına terörist demişiz. Artvin’den vatan haini çıkmaz. Vatan hainleri ile birlikte olma gibi talihsizliğe düşmeyin diyoruz. İki gün sonra Artvin doğru lider ve doğru kadroları tekrar iş başına geçirecek. Bir kere değil 15 kere doğru kadroyu seçtiniz ve hizmet kazandınız pazar günü de doğru kararı vereceksiniz.

Seçimlerin sadece Türkiye’de değil dünyanın gündeminde yer aldığına dikkat çeken Çelik, “Yurt dışındakiler başarımızı sorguluyorlar bunun cevabı çok kolay biz Allaha dayandık ve millete güvendik bunun için başarılı olduk. 30 yılı aşkın zamandır siyasetin içerisindeyim. Ben böyle bir seçim görmedim. Tün dünyanın gündemindeyiz dünyanın gazetelerinin manşetlerindeyiz biz İngiltere’de seçim yapmıyoruz Türkiye’de yapıyoruz ne istiyorlar anlayamıyorum. İyi düşündüğünüz zaman konu açık. 100 yıl önce 7 düvel Yunanistan’ın arkasına geçip bize saldırdılar. Ama m. Kemal ve arkadaşları şaha kalktı onları Çanakkale’de İzmir’de denize gömdü. Hesap büyük fesat büyük. Biz yüzyıl önce nasıl kuvayi milliyecileri ile bunları denize döktüysek bizi bölmek isteyenlere sandıkta ders vereceğiz. Bu hayallerini hiçbir zaman gerçekleştiremeyecekler.

” diye konuştu.

Konuşmasında millet ittifakını eleştiren Çelik, 6’lı masanın 8’li masa olduğunu dile getirerek, “Bugün 6lı masa diye başladılar 7’yı çıktı 8’e çıkacakmış. 8 cumhurbaşkanı yardımcı olacakmış koltuk sevdası değil hizmet işi olmalı.” ifadelerini kullandı.

akp miting (3)

Mitingde halka seslenen AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Erdem, seçimlerin ülkeye hayır getirmesini dileyerek, Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve milletvekilliğinde AK Partili adaylara oy istedi.

14 Mayıs genel seçimlerinin önemine değinen Erdem, Faruk Çelik ile birlikte Artvin’e hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, “14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz için önemini düşündük. Herkes hocam sana durmak dinlenmek yok seni meclise göndermek istiyoruz dediler. Bende sizin bu taleplerinizi yerine getirmek üzere yola çıktım. Milletvekili olmak millete efendi olmak değil bu insanlara hizmetkar olmaktır. Faruk bakanımızla Artvin için omuz omuza yola çıktık. Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun Artvin insanı güler yüzlüdür birbirine küsmez Artvin budur gönlü güzel sevgi dolu yüreği vardır Artvinlilerin.” şeklinde konuştu.

“15 Mayıs’ta keşke demeyin eyvah demeyin.” diyen Erdem, konuşmasında şunları kaydetti: “Gelin hangi görüşe mensup olursanız olun bize güveniyorsanız Artvin’in tamamının desteğini bekliyorum. Bu hatır işi değil. Hatır işi olacaksa bugüne kadar yapılan hizmetlerin hatrını sayın. Bundan sonra yapılacak olan seçimlerin hatrını sayın.”

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası