İlk olarak öğretmenlerle kısa bir toplantı gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar toplantıda " 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ara tatilini geride bıraktık. Birinci dönemimizi tüm okullarımızda başarı, sağlık ve huzurla tamamlamayı diliyorum.

anadolu lise ziyareti ka20

Okulumuz Artvin'de ilk açılan liselerden biri. İmam Hatip Liseleri toplumda albenisi olan, öğrenci sorunu olmayan, toplumda iz bırakan mezunlara ve tarihsel bir misyona sahip liselerimizdir. Bizler de öğrencilerimizin milli manevi değerlere bağlı, toplumu yüceltmek için heyecanlanan, başarılı birer meslek sahibi olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Emek ve gayretleriniz için teşekkür ediyorum. " dedi.

Ziyaretin devamında 12. sınıf öğrencilerinin sınıflarına konuk olan İl Müdürü Acar öğrencilere " Bugün 1. yarıyılın 2. döneminin ilk günü olması münasebetiyle siz değerli öğrencilerimizle bir araya geldik. Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu tekrar yaşıyoruz. Okulumuza hoşgeldiniz. Güzel bir dönem, başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum.

12. ve 8. sınıfları kritik yıllar olarak değerlendiriyoruz. Yolunuz belli ve oraya doğru atacağınız adımlar sizi hayallerinize taşıyacak. Sizin başarınız için çabalayan fedakar öğretmenleriniz, aileleriniz var. Kendinize güvenin ve hedefinize varmak için çok çalışın. Hepinize başarılar diliyorum." dedi.

Okul idareci ve öğretmenlerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Acar, kolaylıklar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

Vatandaşlarla birlikte iftar sofrasında buluştular Vatandaşlarla birlikte iftar sofrasında buluştular

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Editör: Editör Masası