Esnaf ziyaretlerine devam ediyor Esnaf ziyaretlerine devam ediyor


Ardanuç Spor Kulübü yoğun ziyaret programı gerçekleştirdi.
Ardanuç Spor Kulübü; İYİ Parti, CHP ve AK Parti Ardanuç İlçe Başkanlarını ziyaret ettiler. ilçe başkanlarını tek tek ziyaret eden spor kulübü, karşılıklı bilgi alışverişinin ardından ilçe başkanlarına forma hediye etti.
İYİ Parti Ardanuç İlçe Başkanı Selçuk Babacan’a Ziyaret.
Ardanuç spor kulübü başkanı Aykut Sadıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Coşkun Özturk, Köksal Aydın'la birlikte İyi Parti Ardanuç ilçe Başkanı Selçuk Babacan’ı işyerinde ziyaret etti.
İYİ Parti Ardanuç ilçe Başkanı Selçuk Babacan Ardanuç Spor Kulüp yönetimine başarılar dileyerek, Ardanuç Spor Kulübünün her zaman yanlarında olacağını ve her türlü destek vermeye hazır olduğunu söyledi.
CHP Ardanuç İlçe Başkanı Mesut H.Aksakal’a Ziyaret
Ardanuç Spor Kulübü ziyaretlerine devam ediyor.
Ardanuç Spor Kulübü Başkanı Aykut Sadıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Coşkun Özturk, Köksal Aydın'la birlikte CHP Ardanuç ilçe Başkanı Mesut Hüseyin Aksakal'ı işyerinde ziyaret ederek Ardanuç spor kulüp formasını hediye etti.
CHP Ardanuç ilçe Başkanı Mesut Hüseyin Aksakal kulüp yönetimine başarılar Dileyerek,Ardanuç spor kulübünün her zaman yanlarında olacağını söyledi.
Ak Parti Ardanuç İlçe Başkanı Turgay Temel'e Ziyaret
Ardanuç Spor Kulübü Başkanı Aykut Sadıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Köksal Aydın'la birlikte AK Parti Ardanuç ilçe başkanı Turgay Temeli işyerinde ziyaret ederek Ardanuç Spor kulüp formasını hediye etti. Yeni dönemde neler yapabilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulundular.
AK Parti Ardanuç ilçe Başkanı Turgay Temel Ardanuç spor kulüp yönetimine başarılar Dileyerek, Ardanuç spor kulübünün her zaman yanlarında olacağını ve her türlü destek vermeye hazır olduğunu söyledi.
Ecem Aslan

Editör: Haber Merkezi