Damar yolunda kaza riski! Damar yolunda kaza riski!


Eğitim çalışmaları programı kapsamında Arhavi ilçesine ziyaret gerçekleştirild
İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Özcan Köse, Recep Kaya, Ahmet Bürlükkara; Artvin Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Devrim Yıldırım Özbayrak, Ar-Ge Birimi İl Proje Sorumlusu Aybike Kurt Gültekin'den oluşan heyet ile eğitim çalışmaları programı çerçevesinde Arhavi ilçesini ziyaret etti.
İlk olarak Okul ve Kurum Müdürleri Toplantısının gerçekleştiği Arhavi Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Acar, öğretmenler ve sekizinci sınıf öğrencileri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Ardından okul ve kurum müdürlerinin katılımı ile İl Müdürü başkanlığında saat 10.00'da açılışı yapılan toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş ve şube müdürleri, ilçedeki çalışmalar, ölçme ve değerlendirme, projeler ve özel eğitim ve rehberlik alanlarında sunum gerçekleştirdiler.
Eş zamanlı olarak Artvin RAM Müdürü Devrim Yıldırım Özbayrak ve rehber öğretmenler ile Ar-Ge Birimi İl Proje Sorumlusu Aybike Kurt Gültekin'in Arhavi’nin farklı okul ve kurumlarında gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda ilçedeki eğitim çalışmaları programı sona erdi.
Milli Eğitim Müdürlüğü

Editör: Haber Merkezi