Müftü Önal'dan veda ziyareti Müftü Önal'dan veda ziyareti


Devre arasında yoğun kar yağışı nedeniyle tam bir hazırlık süreci geçiremeyen Artvin Çoruhspor, ikinci yarı öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Takımın çalışma şartları hakkında takım kaptanı ve bazı oyuncular değerlendirmede bulundu.
Kar nedeniyle Antreman sahaları kapanınca halı sahada idman yaptıklarını söyleyen Mert Başköylü, “8 Ocak tarihi itibari ile ligin ikinci yarısına çalışmalara başladık yaklaşık 2-3 gün içerisinde yağan kar yağışı nedeniyle antrenman yaptığımız sahamız kapandı bu süre zarfında fitness salonunda merkez spor salonunda ve halı sahada idman yaptık. İdman yaparak eksikliklerimizi gidermeye çalıştık tabii ki bu bizim hazırlık sürecimizi belirli bir dönem geriye attı şimdi onu telafi edebilmek için günde çift idmanla yoğun tempo ile çalışmalarımıza devam ediyoruz ikinci yarıya hazır olmaya çalışıyoruz. Biz Artvin Çoruh Spor kulübü olarak her şartta her şekilde mücadeleye hazırız bu şehrin temsilcisi olarak ancak malum sebepler elimizde olmayan sebepler den dolayı fiziksel olarak burada antrenman yapamadık bu tabii ki bizi sportif anlamda olumsuz etkiledi maçların bir hafta kaydırılması ötelenmesi açık konuşmak gerekirse işimize geldi bu şekilde bir hafta daha çalışma imkanı bulduk iki hazırlık maçı müsabakası yapacağız bizim açımızdan avantajlı oldu” ifadelerine yer verdi.
“Takıma Sahip Çıkılsın”
Takım Kaptanı Kadir Şentürk “Eğer bu takımın sahibi taraftar ise elini taşın altına koyacak”diyerek kulübe destek istedi. Şentürk, “Lig ertelendi bu bizim için daha iyi olacak çünkü bütün takımlar 263 tane takım var bal Ligi'nde sonuç olarak 26 Aralık'ta devre arasında herkes bir hafta izin yaptı biz maddi imkansızlıktan dolayı 2 hafta 17 18 gün olarak yaptık. Biz maça hazırız İlk yarıda da aynı maddi imkânsızlıklarla devam ettik ve bu takımı lider bıraktık. Sonuç ne olursa olsun biz haftaya tekrar sahaya çıkacağız elimizden gelen her şeyi yapacağız taraftarlarımızdan da bir destek bekliyoruz her şey burada tribünde bağırmak değil eğer bu takımın sahibi taraftar ise elini taşın altına koyacak gerekeni yapacak” dedi.
“Takımın Moral ve Motivasyonu İyi”
bütün şehrin desteğiyle Bayrağı sahanın ortasına dikip şampiyonluğu kutlamak istediklerini belirten futbolcu Yunus yılmaz, “Maçların ertelenmesi yeni gelen arkadaşlarımızla kaynaşma amaçlı iyi olacak bizim için hem daha iyi birbirimizi tanıyıp hem de hazırlık maçı yapıp neler yapabildiğimizi sahada görmeye adına bir haftalık süreç. Bizim için de iyi oldu takımın moral ve motivasyonu iyi Bizim sadece şehirden biraz beklentimiz var Şehir olarak bu kulübe biraz daha sahip çıkarsak biraz daha başkanımızın yöneticilerimizin yanında olursak büyüklerimiz bu işe el atarsa hem bir sporcular olarak daha rahatlamış oluruz. Güzel bir başlangıçla sezonu açıp sonuna kadar götürüp bayrağı burada sahanın ortasına dikip şampiyonluğu kutlamak istiyoruz. Bunun için ne biz ne yönetim tek başına başarabileceği bir şey değil bütün şehrin buna el atması lazım şehrin ileri gelenlerinden desteklerini bekliyoruz onlara güveniyoruz” açıklamasında bulundu.
Eda Başar Özkan

Editör: Haber Merkezi