Artvin Çoruhspor Kulüp Başkanı Murat Yılmaz, Artvinspor’da uzun yıllar futbol oynayan ve kaptanlık yapan Bahadır Basa’nın takımın yeni teknik direktörü olması değerlendirdi.
“En Kısa Sürede Transferlerimiz Olacaktır”
Teknik direktör olarak deneyimli biriyle anlaştıklarını belirten Kulüp Başkanı Murat Yılmaz, “Yeni hocamız geldi yeni hocamız Artvin Spor camiamıza Hayırlı olmasını diliyorum. Bahadır hocamız daha önce de Artvinspor’da uzun yıllar futbol oynamış kaptanlık yapmış bir ağabeyimiz büyüğümüz. Teknik direktör olarak da deneyimleri var çalışmaları var bizler de bildiğiniz gibi ilk dönem yaşadığımız sıkıntılardan dolayı teknik hocalarla yollarımızda ayırmıştık. Şimdi önümüzdeki süreçte ikinci dönem için Bahadır hocamız da bir anlaşma yaptık. Allah'ın izniyle bugün itibariyle Bahadır hocamız antrenmanlara başlıyor ve çok güzel işler yapacağına inanıyorum. Takımımız içerisinde birkaç tane arkadaşımız da yollarımızı ayırdık ama en kısa sürede transferlerimiz olacaktır. Bildiğiniz gibi daha transfer dönemi başlamadı bu dönemi bekliyoruz birkaç gün içerisinde bu da gerçekleşecektir. Görüşmüş olduğumuz sporcularımız var herkes hazır atta birkaç tanesi antrenmanlara dahil oldular İnşallah birkaç gün içerisinde lisansları çıkacak ve resmiyette de bizim sporcumuz olacaklar” dedi.
“Şampiyon Olacağımız Bir İkinci Yarı Başlıyor”
Murat Yılmaz, “Çok daha güzel sonunda şampiyon olacağımız bir ikinci yarı başlıyor. Bildiğiniz gibi ülke olarak ekonomik anlamda zor durumdayız, sıkıntılar halen daha devam ediyor İnşallah kısa sürede çözülür ama biz de aynı şekilde etkilendik. Süper Lig'den başlayarak bütün kulüpler aynı şekilde sıkıntı içerisinde ama bunlar geçici bir süreçtir her türlü sıkıntılara biz zaten göğüs germiş ve alışmış bu işleri bilerek yola çıkmış insanlarız. Kısa bir süre içerisinde her şey çok daha güzel olacaktır ve takımımız bu sezonu grubun lideri olarak tamamlamayı ve şampiyon olmak için bölgelere gidecektir. İnanıyorum ki orada da başarılı bir turnuvanın ardından profesyonel lige çıkacaktır. Her şeyin hayırlısını diliyoruz hocam için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İkinci yarı hazırlıklarımız kendi sahamızda devam etmektedir herhangi bir kamp programımız yok biliyorsunuz kamplar oldukça maliyetli. Kulüp olarak şu anda ekonomik olarak böyle bir şeye hazır değiliz ama bu süreçte ekonomimizi planlayarak transferlerimize ağırlık vermeyi düşünüyoruz, zaten çok da bir süreç kalmadı 20 gün içerisinde ligler başlayacak.” İfadelerine yer verdi.
Uğur Aykan

Geleneksel İftar Buluşmasına Yoğun İlgi Geleneksel İftar Buluşmasına Yoğun İlgi

Editör: Haber Merkezi