Balcı “Eksiklikleri Tespit Ederek Çalışacağız” Balcı “Eksiklikleri Tespit Ederek Çalışacağız”


Borçka Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatmak amacı ile geleneksel hale gelmiş iftar programında Borçka halkı ile bir araya geldi.
Borçka Belediyesi, geleneksel hale getirdiği büyük iftar programı ile İsmet Acar Turist Aktarma Tesislerinde Borçka halkı ile bir araya geldi. 
Yüzlerce kişinin birlikte oruçlarını açtığı iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 
1500 kişilik yemek yapılan iftar programına yoğun ilgi yaşanması nedeni ile takviye olarak masa ve sandalyeler getirildi. İftar öncesinde konuşma yapan Belediye Başkanı Ercan Orhan, Ramazan ayının manevi sevincini, coşkusunu Borçka halkı ile hep birlikte yaşamanın önemli olduğunu söyleyerek vatandaşlar ile birlikte aynı masada iftar açtı. Whatsapp Image 2024 03 25 At 23.34.44
Yüzlerce kişinin katıldığı iftar programında masaları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ercan Orhan, bölge sakinlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen iftar programı hakkında değerlendirme yapan Orhan, “siyasete girmeden Borçka’da yaşayan herkes burada iftar açtı” dedi.
Borçka’da birliktelik, dostluk ve dayanışma olduğunu vurgulayan Orhan, katılımın yoğun olduğu söyleyerek “Bugün birkaç yerde de yemek verildiğini duymuştum biz bu kadar kalabalık olamayacağını düşünüyorduk ama Borçkalılar hep beraber, birlikte halkın sofrasında bir araya gelmek istedi bugün. Bizi onurlandırdılar. Biz bunu geleneksel hale getirdik. Pandemi haricinde her dönem iftar yemeği veriyoruz ve bu akşamda böyle bir program düzenledik. Yaklaşık 1500 kişilik yemek yapmıştık ama katılım o kadar yüksekti ki bazı arkadaşlar iftarını burada açamadılar. Sağ olsunlar, kusurumuza bakmasınlar. İnanılmaz yüksekti katılım insan çok gurur duyuyor. Borçka buradaydı, herkes buradaydı amacımızda buydu tamda siyasetin en yoğun yaşandığı günlerde siyasete girmeden Borçka’da yaşayan herkes burada iftar açtılar. Bu son derece güzel ve mutluluk verdi.
Her dönem kalabalıktı ama bu dönem inanılmaz bir kalabalık vardı. İnanılmaz bir sevgi seli vardı. Tüm masaları gezdik herkese ulaşmaya çalıştık herkese muhabbet ettik. Bu kalabalık gerçekten Borçka’da güzel bir birliktelik güzel bir dostluk ve dayanışma olduğunu gösterdi. Bu manevi duyguları birlikte yaşamak son derece gurur vericiydi” ifadelerine yer verdi. 

Editör: Editör Masası