Boğacılar Spor Kulübü tarafından Kafkasör Arenada düzenlenen Boğa Güreşleri Türkiye Şampiyonası, 3’Üncü gününde devam etti.

kafkasörr fest a20 (3)

Gün boyu süren ve Türkiye’nin çeşitli illerinden getirilen boğalar arenada kozlarını paylaştıktan sonra, güreşseverlere akşam konser ile dolu dolu festival yaşatıldı.

O Ses Türkiye 2021 birincisi Artvinli sanatçı Hasan Koçak’ın sahne aldığı festivalde vatandaşlar şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi.

kafkas a20 (2)

Konser sonrası Artvin Gazeteleri muhabirine açıklamalarda bulunan Kolçak, konserde unutulmaz anlar yaşadığını söyledi.

Artvin’de sahne almaktan ve kentin en önemli kültürünün devam ettirilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu aktaran Koçak, “Çok güzel bir festival oldu, seyirci mükemmeldi. Artvin Boğacılar Derneği’nin düzenlediği organizasyondu.  Çok mutlu oldum hem buraya davet edildiğim için hem de burada sahne aldığım için. Bu sabah güreşleri de izleme imkanım oldu, onlar da çok güzeldi.  Tam bizim Artvin’imizin değerlerini yansıtan etkinlik oldu. Ben de buranın bir parçası olarak burada bulunmaktan çok mutlu oldum. İnşallah diğer organizasyonlarda da buluşmak dileğiyle.” dedi.

kafkasörr fest a20 (2)

Konser öncesi sahneye çıkarak katılımcılara keyifli anlar dileyen Boğacılar Spor Kulübü Başkanı Fatih İspir, “Bu işler çok zor bayağı zamanımızı alıyor ama kazasız belasız bittiği zaman her şeyi unutturuyor. Başta size, yönetime çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun çok büyük destek oldunuz. Valimize,  Belediye Başkanımıza, Vekillerimize hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu Hasan’ı ağırlamaktan mutluluk  duyuyoruz.” diye konuştu.

Konser sonrası Boğacılar Spor Kulübü  Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih İspir, Şakir Kara, Eyüp Topal, Köksal Avcı, Serkan Yapar,Hüseyin Tebelleş, İrfan Kuzu tarafından Hasan Koçak’a çiçek takdim edildi.

Haber: Çiğdem ARSLAN

“Kent meydanı şehrimizin kalbi olacak” “Kent meydanı şehrimizin kalbi olacak”

kafkas a20 (1)

Editör: Editör Masası