Artvin Hopaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanını seçmek için kongreye gitti. Hopa TSO Atatürk Konferans salonunda gerçekleşen kongrede tek liste ile mevcut başkan Lütfü Kolçak aday oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede İsmet Başar, Recai Büyük ve Süleyman Aydın divan üyesi seçildi.

hopaolağan kongre 3

Gündem maddelerinin okunması ile devam eden kongrede faaliyet raporunum okunmasının ardından yapılan oylamada Lütfü Kolçak Yeniden başkan seçildi.

Kongrede Artvin Hopaspor’un hayatını kaybeden kaleci antrenörü Okan Gedikali de unutulmadı. Kongrede sunulan video gösterimi ile Gedikali anıldı.

hopaolağan kongre 2

Kulüp Başkanı Lütfü Kolçak konuşmasını gerçekleştirerek”  2022-2023 sezonunda ligi altıncı olarak bitirdik. Malum ki ilk maçta İzmir Efeler'de yenildik ve çok üzüldük. Alt yapıda geçen sene yaklaşık 73 tane futbolcuya hizmet verdik bunlar U15, U17, U19 kategorisi vardı. Girişim liginde buradan Erzincan, Sivas’a giden gitti. U15 daha yeni toplanan bir ekip olduğu için başarı sağlayamadı ligi sondan ikinci olarak bitirdi. U17 ve U19 ligi üçüncü olarak bitirdi. Bugün aldığım rapor doğrultusunda 94 tane çocuğumuz ile yaz okulunu açtık. Yaz okulu açtık ama bunların sürekliliği bizim için çok önemli. Açarız iki ay sonra bu çocukları tekrar evlerine göndermek istemiyoruz. Eğer devamlılık sağlanırsa bu şehirden çok futbolcu kazanma şansımız var. Düne kadar yaşadığımız bazı hazırda futbolcu alma sıkıntısına çıkmak zorundayız. Çünkü bu kulübün artık yükleri ciddi şekilde ağır inanın buğun baktığımda sağlık sorunum var ama bu kulübe birimizin sahip çıkması gerektiğini düşünerek tekrar, yeniden bu sene başkan adayı oldum. İnan üzülerek söylüyorum ki yönetim kadrosunu da kurarken bir hayli zorlandık çünkü insanları yorduk bunun farkındayım. Bir kadro oluşturduk bugün bu kadro ile inan ki bu şekilde devam ettiği müddetçe gelecek kulüpte ne başkan buluruz ne bir yönetici buluruz çünkü ekonomik şartlar zor. Bizim geçen sene hedeflerimiz vardı burada konuşurken stat yapacağız, tesis yapacağız ama baktığımızda talihsiz acı bir deprem yaşadık ve bu seçim dönemleri bizim biraz enerjimizi aldı. Tekrar yeni bir proje başlatmak istiyoruz inşallah bu sene statları halkların yapması zordur statları hükümet yapar devlet yapar ben inanıyorum ki bu süreçte değerli bakanımız Osman Bey ve yetkiler sayesinde bir stat ve tesis yaparsak gelecekteki yetiştirdiğimiz çocuklara daha çok hizmet vereceğimizi düşünüyorum” dedi.

hopaolagan kongre 4-1

Teşekkür konuşması da yapan Kolçak, “Benim için kutsal bir görevdir, ben Artvin Hopaspor’un başkanlığını yaparken kutsal bir görev yaptığımı biliyorum. Ben seçilmedim, siz seçtiniz teşekkür ediyorum. Elimden ne geliyorsa sadece Artvin Hopaspor için değil Hopa’daki gençlere, geleceğe, çocuklara yatırım yapmak için buradayım. Geçmiş dönem hizmet veren bütün arkadaşlara, başkanlara ve buraya taşıyan halka teşekkür ediyorum. O kadar güzel bir kulüp yaratmışlar ki herkese teşekkür ediyorum. Yeni yönetim iyi bir şekilde hizmet sunacaktır, yeni yönetimde herkese başarılar diliyorum. İnşallah bu süreçte geleceğimize ve çocuklarımıza daha güzel yatırımlar yapacağız. İnşallah gelecek dönem daha mutlu bir şekilde genelkurul yapacağız. Umarım Bundan sonraki süreçte daha çok sahiplenme duygusu olacaktır.” ifadelerini kullandı.

hopaolağan kongre

Kongreye Arhavi Kaymakamı Burak Cimşir, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, CHP İl Başkanı Orhan Atan, STK temsilcileri ve Hopaspor taraftarı katıldı.

Hopaspor  yenik düştü Hopaspor  yenik düştü

Artvin Hopaspor yeni yönetim kurulu listesi;

Lütfü Kolçak, Göksel Cihan, Yaşar Akbıyık, İbrahim Koyuncu, Doğanay Barış Ünal, Osman Akkaya, Birkan Makar, Ersal Gümüşkaya, Rıfat Acar, Yücel Ustabaş, Uğur Bayraktar, Cansu Genç Tunç, Akın Ustabaş, Nevzat Azaklı, Doğan Dalkılıç, Adnan Akyıldız, Abdullah Akbıyık

Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: Editör Masası