Toplantıya, Hopa, Artvin, Arhavi ve Borçka Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlarını, Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Genel Sekreterleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu  ‘ müşterek toplantılarımızla ilimizin sorunlarını masaya yatırarak ortak çözüm yolları bulma fırsatı yakalıyoruz. Bu vesileyle tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Alacağımız kararların ilimizim ekonomik ve sosyal hayatına katkı sunmasını diliyorum’ ifadelerini kullandı. 

tso hopa 1

CHP’nin yeni kalesi Hopa oldu CHP’nin yeni kalesi Hopa oldu

Toplantıda GTİ Genel Kuruluna katılım,  Gürcistan- Türkiye arasında gidiş ve geliş resmi kurumlara ödenen gümrük ücretleri, Samsun-Sarp tren yolu projesi, Tır Parkı ihtiyacı ve coğrafi işaretli ürünleri satışı ve tanıtımı hususlarında fikir alışverişi gerçekleştirilerek atılması gereken adımlar hakkında kararlar alındı.

Toplantının sonunda gelecek müşterek Oda toplantısının Ağustos ayında Borçka TSO ev sahipliğinde gerçekleştirilmesine karar verildi.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası

Editör: Editör Masası