Artvinspor, Artvin Çaykur Rizespor Futbol Okulu ortaklığında kentin çocuklarını spora kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Artvin Spor U13, U14, U15 liglerinde mücadele edecek olan kulüp, 5-13 yaş arasında 130 futbolcuları ile A takım çıkarmayı hedefliyor.

artvinspor ağğ26 (1)

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı ağırlayacak Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı ağırlayacak

Çaykur Rizespor Futbol Okulu Antrenörü Kani Kaynar, yaptığı açıklamada, “Artvin Çaykur Rizespor Futbol Okulu olarak 130 sporcumuz mevcuttur. Bu sporcularımızın tecrübe kazanması açısından Artvin Spor Kulübü Başkanı İrfan Yıldırım öncülüğünde ve kulüp yöneticileri ve Artvin Gençlik ve Spor Şube Müdürü Mehmet Başköylü ile konuşarak U13, U14, U15 yaş gruplarında yer almaya karar verdik. Artvin’in çocukları Artvin Çaykur Rizespor Futbol Okulu adı altında profesyonel takıma hazırlanırken bir yandan da kendi memleketin takımı olan Artvin Spor formasını terletecek. Artvin halkından da bu çocuklarımızı sonuna kadar destek istiyoruz.” dedi.

Haber: Gülşen MAKAR

artvinnnspor ağ26

artvinspor ağğ26 (2)

Editör: Editör Masası