İnsanlığımızdan Utanıyoruz İnsanlığımızdan Utanıyoruz

“Markalaşma, Değer Tespit, Tasarım ve Tescil Projesi” kapsamında açılan “Artvin Marka Ürünler Mağazası” kuruluşundan bu yana ürün yelpazesini ve satış noktalarını geliştirmeye devam ediyor.

 Artvin Marka Ürünler Mağazasında şehre özgü logo ve tasarımlarla ahşap oymacılığı, tekstil ve takı işlemeciliğinden elde edilen hediyelik eşyaların yanı sıra halk eğitimi merkezlerinde üretilen, ilin kültürünü ve sanatını yansıtan hediyelik eşyaları da satışa sunuluyor.

artvin yurtdışıı2

Artvin Valisi Yılmaz Doruk’un girişimleriyle, kentin kültür ve turizmine katma değer sağlaması amacıyla hayata geçirilen Artvin Marka Ürünler Mağazası, kentteki farklı noktalarda alıcıları ile buluşturuluyor.

Artvin Marka Ürünler Mağazası satış koordinatörü Yeşim Bolluk, Artvin Gazeteleri Muhabirine 25 satış noktasında 63 personelle 200 tedarikçiden alınan 720 farklı ürün olduğunu söyledi.

Mağazanın bacasız fabrika olduğunu kaydeden Bolluk, “Bu sezon tedarikçilerimiz ile ciddi oranda kazanç sağlayan ticaret olduk. Online satışlarımız mevcut. Yurtdışı satış sitesine de üyeliğimizi başlattık. Zaten yurtdışı ile ilk bağlantımızı Rize Artvin Havaalanının yurt dışı uçuşları başladığında oluşturmuştuk. Ciddi oranda tercih edilen markayız.” dedi.

Valilik çatısı altında satılan ürünlerin güven verdiğini belirten Bolluk, kentin farklı noktalarında elde edilen balların en çok tercih edilen ürün olduğunu aktardı.

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası