Damar yolunda kaza riski! Damar yolunda kaza riski!


Kadınlar sahaya indi, “Artvin’in Sultanları Voleybol Turnuvası” başladı.
Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporu tabana yaymak ve kadınları spora yöneltmek için düzenlenen “Artvin’in Sultanları Voleybol Turnuvası” 14 Mart tarihinde başladı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü “Artvin’in Sultanları Voleybol Turnuvası” düzenleyerek spor yapma fırsatı bulamayan kadınları spora dahil ediyor. İlçelerde büyük katılımla tamamlanan voleybol turnuvaları merkezde de başladı.
Projenin koordinatörlüğünü yürüten Murat Ülker, “Artvin halkının spora doyacağını düşünüyorum” diyerek, “Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün yapmış olduğu büyük bir organizasyonla baş başayız. Hem takımlarımız hem biz gençlik spor olarak çok heyecanlıyız çünkü kadınlarımızı sahaya indirdik. Artvin'de büyük bir katılımla bu faaliyeti devam ettireceğiz inanıyorum ki ilerleyen günlerde daha üst seviyede takımlarla birlikte Artvin'de voleybol olan sevgiye spora olan sevgiyi üst seviyeye çıkarmış olacağız. İlk maçımız Artvin 7 Mart Spor kulübü ile Artvin Devlet hastanesi. Artvin Çoruh üniversitesi ile BESYO takımları arasında oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu Ve Emniyetin maçları olacak. Artvin halkının spora doyacağını düşünüyorum. Bu oluşumuzu kadınlarımıza yönelik yapmış olduğumuz faaliyetler çok üst seviyede katılım oldu önümüzdeki süreçlerde daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.
Sporun 7'den 77'ye yayılmaya başlamasından duyduğu mutluluğu dile getiren Ülker, “Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Demirkıran’ın projesidir. Bu proje ilk aşamada kadınlarımız çok çekingen davrandı ancak biz bizzat yanlarına giderek konuştuk kadınlar için çok önemli olduğunu söylediğimiz de onlara gereken yardım ve ilgiyi göstereceğimizi söyledik. 3 hafta 1 ay boyunca Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün Çoruh Üniversitesi'nin spor salonlarına hizmetlerine sunduk antrenman yaptılar ikili maçlar yaptılar. Bugün size anlatamayacağım derecede mutluyum çünkü Artvin'de spor 7'den 77'ye yayıldığını görüyoruz. Buradaki oynayan bütün kadınlarımız bu oluşumun devam etmesini çok istiyorlar maçlar bittikten sonra antrenman yapmak istediklerini ve antrenör eşliğinde eğitim almalarını çok istiyorlar. Bunlar bizi çok mutlu etti İnşallah yapılan faaliyetlerin kadınlarımız için çok güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.
HATİCE DİLER

Editör: Haber Merkezi