Yeni Müftü Göreve Başladı Yeni Müftü Göreve Başladı


İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı Olağan Genel Kurulu yapıldı.
13’üncü Olağan Kongresinde Mevcut Başkan Esen Yağcı ve yönetim kurulu güven tazeledi.
Yeniden İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı Başkanı seçilen Esen Yağcı “Bana yeniden bu onurlu görevi veren çok değerli üyelerimize gönülden teşekkür ederim.” dedi.
Olağan genel kurul, divan kurulunun oluşturulmasıyla başladı. İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı 13. Olağan Genel Kurulu’nun divan başkanlığına Turan Şalikoğlu, divan üyeliklerine Nil Çağal, Mustafa Faruk Altun önerildi. Önerge oy birliği ile kabul edildi.
Açılış ve saygı duruşunun yapılmasının ardından İstiklal Marşının okunmasıyla Genel Kurul başladı. Faaliyet ve gelir gider raporunun okunmasının ardından oy birliği ile ibrası gerçekleşti. Gündem gereği yönetim kurulunun ibrazı, denetim Kurulunun ibrazı, vakıf resmi senedinin değişikliği önergesinin görüşülmesi ve oylanması, tahmini bütçenin görüşülmesi, Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu Asil ve yedek üyelerinin, Danışma Kurulu Üyelerinin seçimi ve onursal üyelerin teşkili ve seçimi, üyelerden vakıf giderleri için katkı payının belirlenmesi, Vakıf merkezinin Kavacık’ta bulunan yeni binaya taşınması ve bu binada Artvin kültür sanat merkezinin açılması konuları konuşuldu.
Olağan Genel Kurulda dilek ve temenniler bölümünde konuşmalar gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Esen Yağcı’nın yanı sıra Kurucu Başkan Atilla Öztürk, önceki dönem vakıf başkanlarından Dr. Mikail Kaya, Mustafa Melek, Hakan Bekar, Hızır Güneş, Recai Delibaşioğlu, Başkan Yardımcısı Muhterem Yılmaz, Mütevelli heyeti üyelerinden Nadir Ataman, İlter Turan, Emine Zoraloğlu, Fatih Ülker, Resul Can, Hâkim Haydar Aydın, konuşma yaparak, önerilerini, duygu ve düşüncelerini dile getirdi.
İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı 13. Olağan Genel Kurulun sona ermesinin ardından basına kısa bir teşekkür konuşması yapan Yönetim Kurulu Başkanı Esen Yağcı, “Artvinliler hizmet vakfı 13. olağan genel kurulunu yapmış olduk. Bana yeniden bu onurlu görevi veren çok değerli üyelerimize gönülden teşekkür ederim. Bugüne kadar görev yapmış tüm başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, vakfımızın bugünlere gelmesinde emeği ve desteği bulunan çok kıymetli Artvin yürekli iş insanlarımıza gönülden teşekkür ederim. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmalarımız devam edecektir. Yönetim Kurulunu oluştururken Artvin’in tüm ilçelerimizi temsil edecek arkadaşlardan oluşturduk” dedi.
Aycan Koç

Editör: Haber Merkezi