Gülşen MAKAR

Galatasaray Manchester United ile berabere kaldı Galatasaray Manchester United ile berabere kaldı

Son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle puanını 41’e yükselten Artvin Hopaspor, puan cetvelinde 5’nci sırada yer aldı.

Sezona kötü başlamasına rağmen sonrasında oynadığı futbol ve saha içerisindeki mücadelesiyle taraftarın ve futbol severlerin takdirini kazanan Artvin Hopaspor, aldığı puanlarla ligin zirvesine doğru adım adım ilerliyor.

Bu sene amacı bir üst lige yükselmek olan Artvin Hopaspor, teknik direktör Osman Özdemir ile çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen yıl final maçında kaçırdığı 2’nci lig hayalini bu yıl gerçekleştirmek isteyen takım, saha içerisindeki mücadelesiyle umut veriyor.

Ligin 26’ncı haftasında Fatsa Belediyespor’u 1-0 yenerek zorlu maçı geride bıraktıklarını ifade eden Orhan Gümüşkaya, galibiyeti taraftara armağan etti.

Deplasmanda oyuncularını yalnız bırakmayan taraftara teşekkür eden Gümüşkaya, taraftarları ‘12’nci adam’ olarak nitelendirdi.

Hedeflerinin play-off’a kalarak bir üst lige çıkmak olduğunun altını çizen Gümüşkaya, “Haftaya oynayacağımız Aksaray maçı bizim için çok önemli. Tüm Hopalıları stada davet ediyorum. Burayı arenaya çevirip coşkulu taraftarımızın önünde 3 puan almak istiyoruz.” dedi.

58 puanla zirvenin sahibi 68 Aksaray Belediye Spor’u Ligin 27’nci haftasında evinde konuk edecek olan Artvin Hopaspor buradan da 3 puan alarak yükselişine devam etmek istiyor.

Editör: Haber Masası