Artvin Gençlik Merkezi Toplantı salonunda, STK temsilcileri ve iş dünyasından isimlerin katılımı ile basına kapalı gerçekleştirildi.

Açılış konuşması yapan AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, “Enerjinin başkentinde Artvin’imize genç, dinamik, Enerji Bakanımızı ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğumuzu ifade ediyorum. Gün boyu ilçelerimizde ve merkezde vatandaşlarla sayın bakanımız buluştular. İnanıyorum ki sorunlarımız ve problemlerimizi birinci elden birinci ağızdan aktarmış olacağız. Sayın Bakanımız burada gönlünüzden ne geçiyorsa yazılı olarak da sorabilirler. Dertlerimizi aktaralım, bizim görevimiz bakanlıklar arasında hükümet arasında aracı olmaktır. Sizin daha rahat yaşamanız duygularınızı bertaraf etme noktasında çaba sarf ediyoruz. Her yere ulaşacağız, her yere geleceğiz. Toplantının verimli geçeceğine inanıyorum herkes bütün düşüncelerini, bakanımızın alanı ile ilgili düşüncelerini aktarmalarını istiyorum.” dedi.

Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.” Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.”

AK Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı ise konuşmasında şunları söyledi: “Şehir buluşmaları programında hükümetimizin bakanlarını yereldeki vatandaşlarımıza, STK’lara, iş adamları ile bir araya getirerek sorunlarımızı yerinde konuşarak direk bakanlığı bilgilendiren ve çözülecek talimatları verebilmesi açısından sorunlarıda yerinde tespit etmesi açısından böyle bir program tüm Türkiye de gerçekleştiriliyor.  Artvin’imizi Sayın Bakanımız Faruk Çelik enerjinin başkenti olarak tanımladı. Enerjinin başkenti olduğu içinde Enerji Bakanının Artvin’imize gelmesini çok anlamlı buluyoruz. Bu toplantının da son derece verimli sonuçlar ile hayırlı olacağını rabbimden niyaz ediyorum.”

Basına kapalı olarak devam eden toplantı da STK temsilcilerin görüş ve talepleri dinlendi.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: Editör Masası