Partisinin Borçka ilçe kongresinde konuşan Bayraktutan, “Bundan 7 yıl önce Şavşat’tan Ardanuç’a gidiyorken sayın genel başkanım ile saldırıya uğradık. Ben de o aracın içerisindeydim. 7 yıl önce bugün Fatih Çaybaşı diye jandarma çocuğumuzu kaybettik” dedi.

Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.” Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.”

Şehidin babasını arayarak acılarını yeniden paylaştığını kaydeden Bayraktutan, “Yolda geliyorken babasını aradım kendisine baş sağlığı dileklerimi ilettim. Dedim ki “hiçbir Artvinli o çocuğumuzu unutmadı.” Allah nur içinde yatırsın. Bunlar bu seçimde ne yaptılar? Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakının tüm bileşenlerini PKK ile eş değer gördüler. Biz PKK ile oturuyor, kalkıyor, beraber yol yürüyor, Kandil’den destek alıyormuşuz. PKK ile yol yürüyenin, aynı masaya oturanın Allah belasını versin. Onların kim olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Öyle manipülasyon yaptılar ki toplumun bir kesimini maalesef inandırdılar.” diye konuştu.

Konuşmasında Merkez Bankasının faiz kararını da eleştiren Bayraktutan, hükümeti eleştirerek, “Beyefendi dün ben ekonomistim diyordu asla okul bitirmiş mi bitirmemiş mi bilmediğimiz adam yüzünden ekonomi çöktü. Merkez Bankası faiz politikasını 17,5’ten 25’e çıkardı. Bugüne anlattıkları tüm ekonomi politikaları çöktü. Nerde o çakma ekonomist? Nas nereye gitti? Hani faiz günahtı?” ifadelerini kullandı.

Haber: Gülşen MAKAR

Editör: Editör Masası