Lige kötü başlayan mor beyazlı takımın teknik direktörlüğünü yapan Osman Özdemir’in istifasının ardından göreve getirilen Orhan Gümüşkaya da görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Yaptığı sosyal medya paylaşımı ile istifasını duyuran Gümüşkaya, açıklamasında şunları kaydetti:

“Beni bu göreve layık gören Sayın Başkan ve çok değerli yönetim kurulu üyelerine, Beraber çalışma fırsatı bulduğum tüm oyuncu arkadaşlarıma ve kulüp personelimize teşekkür ederim. Futbolculuk döneminde olduğu gibi Sportif Direktörlük ve Teknik Direktörlük görevinde de hiçbir şart öne sürmeden mor-beyaz renklerine aşık olduğum Hopaspor’a en iyi hizmeti vermek için arkadaşlarımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. 2 Senedir Sportif Direktörlük döneminde takımımızı Play-Off’a çıkardık. Ancak gelinen süreçte beklenmedik sonuçlar aldık. Profesyonel kariyerime devam etmekle beraber her zaman Hopaspor un bir ferdi hatta neferi olmaya devam edeceğim. Üstlendiğimiz bu önemli görevde elimizden geleni yapmaya çalıştık. Takdir taraftarımızın ve büyük camiamızındır. Ayrılıklar sevdaya dahildir. Bugün itibariyle Artvin Hopaspor Kulübündeki görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Herkes hakkını helal etsin.”

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

12. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 3. etabı yapıldı 12. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 3. etabı yapıldı

Editör: EDA BAŞAR ÖZKAN