Seher Bibinoğlu Yardım Severler Derneği Artvin Şubesi başkanlık görevini yeni dönemde de devam ettirecek.

  1. Olağan Genel Kurulunu tamamlayan Yardım Sevenler Derneği Artvin Şubesi toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Artvin Yardım Severler Derneği mevcut başkanı Seher Bibinoğlu tekrar seçilerek yönetimini devam ettirdi.
    Yardım Severler Derneği Artvin Şubesi yeni yönetimi ilk toplantısını düzenledi. Genel Kurulda konuşma yapan Başkan Bibinoğlu gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi vererek “Değerli Yönetim kurulu ve dernek Üyelerimiz, 2 Yılda bir gerçekleştirilen Genel Kurul toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. 2 yılı aşkın süredir devam eden pandemi sürecinde, herkes gibi biz de bir takım zorluklar yaşadık. Herhangi bir etkinlik ya da gezi düzenleme imkânımız olmadı ancak yine de biz yardımlarımızı yapmaya elimizden geldiğince devam ettik. Geçen yıl 20 öğrenciye, bu yıl ise 10 öğrenciye eğitim dönemi boyunca 250 TL burs vermekteyiz. Ramazan ayında sayısı değişmekle birlikte ortalama 50 adet yardım kolisi dağıtıyoruz. Kanserli iki hastamıza maddi, manevi destekte bulunduk. Muğla ve Yusufeli ilçemizde yaşanan yangın felaketinde maddi destekte bulunduk. Bununla birlikte Yusufeli ilçemize ziyarette bulunup, battaniye yorgan gibi ihtiyaçları bizzat kendimiz ilettik. Son olarak da yakın çevremizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve para yardımı yaptık. Bu süreçte daha fazla yanımızda olmanızı ve desteklerinizi bizden esirgememenizi diliyoruz. Canı gönülden yapılan desteklerinize ihtiyacımız var. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık” ifadelerini kullandı.
    Dernek yönetiminde yer alan isimler ise şöyle: Deniz Öztürk, Cansu Arslan, Handan Budak, Gözde Keskin Özaslan, Huriye Demiröz, Esra Bilgin, Sevda Ersöz, Nilay Bülbül Karataş.
    Eda Başar Özkan

Artvin'de uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı Artvin'de uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

Editör: Haber Merkezi